пʼятниця, 02 березня 2012 13:36

Ріанна заплатила за зачіску $20 тисяч

Ріанна заплатила за зачіску $20 тисяч

Найвідоміша уродженка Барбадосу співачка Ріанна явно дівчина не жадібна. Виконавиця примудрилася витратити 20 тисяч доларів, аби її стиліст був поруч з нею.

Популярна співачка Ріанна, яка славиться частою зміною іміджу, на цей раз просто вирішила здивувати всіх. Мало того, що 24-річна виконавиця перефарбувалася в блондинку (це з її-то темним відтінком шкіри), так ще й буквально вразила світських хронікерів, з'являючись на заходах в стильних довгих сукнях, що демонструють точену фігуру.

Однак на цей раз Ріанна відзначилася своєю щедрістю. Артистка примудрилася викласти 20 тисяч доларів за власного стиліста. Як виявилося, справа відбувалася між Лондоном і американським Лос-Анджелесом. Ріанна вилетіла до Великої Британії для участі в зйомках ток-шоу Джонатана Росса на телеканалі ITV1. Однак до цього залишався ще день і молода виконавиця, зупинившись у фешенебельному готелі Corinthia, вирішила вбити час відвідуванням басейну і сауни.

Незрозуміло, чому саме таке рішення прийняла в той момент Ріанна, тому що, як з'ясувалося згодом, стиліста свого вона залишила в Америці, а після водних процедур її зачіска залишала бажати кращого. У підсумку після басейну і сауни 24-річна співачка зрозуміла, що їй потрібен перукар. І не англійський, а саме її власний. Тому артистка, недовго думаючи, оплатила перший клас літака для власного стиліста. Довелося доплачувати за швидкість - дівчині цирульник був потрібен в найближчі години, адже на наступний день була запланована та сама зйомка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна прийшла на вечерю в прозорій спідниці

На щастя, для Ріанни все закінчилося чудово. Стиліст прилетів вчасно і привів волосся своєї іменитої клієнтки до ладу.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна заплатила за зачіску $20 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути