Ексклюзиви
вівторок, 17 листопада 2009 17:38

Ріанна лякала фотографів обвислим целюлітом (ФОТО)
5

Співачці Ріанні вдалося вразити лондонських фанів на таємній презентації свого нового альбому в Brixton Academy, повідомляє Daily Mail. Причому, не тільки музикою...

Вечірку з нагоди вдалого виступу влаштували в нічному клубі Mahiki, після закінчення якої поп-зірку помітили насилу вповзаючою в лімузин. Її міні-сукня виявилася трохи закороткою, а модні чоботи трохи зависокими, що загалом призвело до страхітливого ефекту. 21-річна співачка блиснула складками на стегнах, підтверджуючи, що навіть найгламурніших зірок можна сфотографувати з поганої сторони. За декілька секунд вона майнула перед камерами своєю білизною і у якийсь момент навіть опинилася в горизонтальному положенні на задньому сидінні автомобіля, поки не відновила добре самопочуття.

Ріанна провела ніч на вечірці в улюбленому місці відомих особистостей разом із своїм наставником у світі музики Jay-Z і його дружиною Бейонсе.

Співачка з Барбадосу зараз перебуває з візитом у Лондоні, рекламуючи давно очікуваний альбом під назвою Rated R. У VIP-шоу зірка представила блискуче попурі своїх останніх композицій і знайомих хітів, в тому числі Don"t Stop The Music, Disturbia і Umbrella.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ріанна лякала фотографів обвислим целюлітом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути