Ексклюзиви
вівторок, 08 вересня 2009 08:23

Рената Литвинова та Земфіра одружились в Стокгольмі

Рената Литвинова та Земфіра одружились в Стокгольмі

Нинішній вересень може виявитися досить урожайним на зоряні шлюби. Одна з найколоритніших пар російського шоу-бізнесу, з чуток, узаконила свої стосунки. Подейкують, що відтепер в законному, або майже законному шлюбі перебувають і Рената Литвинова із Земфірою Рамазановою.

Відомі дівчата днями з"їздили разом до Стокгольму, де, за припущеннями друзів, узаконили свій союз.

Нещодавно актриса прибула в Таллін на зйомки чергового фільму. А скрасити вільний від зйомок час подруги прилетіла Земфіра. Не дивлячись на сильну завантаженість на зйомках, Литвиновій вдалося узяти декілька вихідних поспіль, щоб повністю присвятити себе спілкуванню з улюбленою подругою. І одного прекрасного дня дівчата вирішили відправитися на поромі до Стокгольму.

Члени знімальної групи розповіли, що незадовго до від"їзду Рената із захопленням розповідала, що шведи нещодавно ухвалили закон, що дозволяє одностатеві шлюби. "Ми всі подумали, що Литвинова із Земфірою їздили туди реєструвати свої стосунки", - сказала колега Литвинової.

На користь цього припущення говорить те, що з подорожі Рената і Земфіра повернулися у піднесеному настрої і з однаковими каблучками на безіменному пальці правої руки.

Втім, окрім поїздки до Швеції, подруги знайшли час в Талліні для прогулянок містом. Рамазанова стала для актриси чудовим гідом: вона провела подругу вузькими вулицями Старого міста, разом вони поспостерігали за ремісниками в Дворику майстрів і помилувалися приголомшливим видом церкви Олевісте. У свою чергу, Рената не втомлювалась говорити про Земфіру в найвищому ступені: "Вона дуже добра. Вона дуже світла. Я це говорю як закохана людина.", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Рената Литвинова та Земфіра одружились в Стокгольмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути