пʼятниця, 08 серпня 2008 08:41

Рената Литвинова зробила пластичну операцію (ФОТО)

Найекстравагантніша діва російського кіно Рената Литвинова, всупереч розпорядженню лікарів, вийшла в світ після перенесеної операції по зміні форми носа вже через два тижні.

41 літня Рената, загальновизнаний еталон стилю і краси, в одному із столичних магазинів провела автограф-сесію з нагоди виходу колекційної DVD-версии фільму "Зелений театр в Земфірі", режисером якого вона і є.

Загадкова блондинка кіноіндустрії Рената Муратовна в книжковому магазині в центрі Москви півтори години свого дорогоцінного часу присвятила прихильникам. Велика кількість фанатів і фанаток, що переминаються з ноги на ногу і трепетно стискують в руках книгу Литвинової "Володіти і належати" або диск з фільмом "Зелений театр в Земфірі", сумлінно чекала своєї черги. Рената не скупилася на автографи і виконувала всі побажання своїх обожнювачів.

"Тетяні Матвіївні, що, прямо так з по батькові і написати? Ні, я ось на цьому фотознімку розпишуся - тут я краще вийшла. А вам я, мабуть, кицьку намалюю, гаразд?" - кокетливо говорила артистка.

Красуня Литвинова з усмішкою, що зачаровує, приймала компліменти від цінителів її творчості, ось тільки була не дуже задоволена спалахами фотокамер. Та і на питання журналістів актриса відповідала неохоче.

"Шановні, досить фотографувати, у Ренати вже очі болять від фотоспалахів", - твердо сказала помічниця артистки.

Судячи з усього, заходом Литвинова залишилася задоволена: на автограф-сесію актриса прибула в прекрасному настрої, хоча і без своєї близької подруги Земфіри. На питання про відсутність Рамазанової чарівна Рената відповідала спокійно:

"А ми розділили автограф-сессії: цю провожу я, а наступну - Земфіра."

Роздаючи автографи, Рената виглядала, як завжди, дивовижно, хоча і приховувала свій погляд від ярих поклонників під темними окулярами. Напевно, тільки ледачий не відмітив явних змін на зоряному обличчі. "Богиня" підкоригувала і без того акуратний кінчик носа і прибрала горбовину на переніссі. Покидаючи книжковий магазин в сонцезахисних окулярах, Литвинова укуталася в шовковий шарфик. Як і після операції, артистка, очевидно боячись фотоспалахів, ховала обличчя під широкополим капелюхом.

Нагадаємо, близько двох тижнів тому один з кращих пластичних хірургів країни, що спеціально прибув з Санкт-Петербурга, зробив їй ринопластику. Лікарі говорили, що набряк з лиця зійде тільки тижні через три, а внутрішній набряк сходитиме до півроку. Але всупереч раді медиків артистка виходить в світ, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Рената Литвинова зробила пластичну операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути