Ексклюзиви
пʼятниця, 09 квітня 2021 23:46

Регіна Тодоренко в купальнику розповіла, як розірвати кармічний вузол

Автор: instagram.com/reginatodorenko
  Регіна Тодоренко порадила, як не повторювати помилок у нових стосунках
Регіна Тодоренко порадила, як не повторювати помилок у нових стосунках

30-річна телеведуча Регіна Тодоренко вирішила не просто похизуватись фігурою в купальнику, а й порадити своїм підписникам в Instagram, як не повторювати помилок в нових стосунках.

"Переходячи з відносин у відносини, ти помічаєш певну циклічність і повторення одного і того ж сценарію. Але чому? Адже ти щиро намагаєшся в нових стосунках бути новою, невже не варта щастя?", - риторично запитала ведуча.

Регіна запевнила, що кожна людина гідна щастя, але часто методи досягнення бувають неефективними.

"Зараз читаю книгу Р.Норвуд "Дівчата, які надто люблять сильно". У ній автор описує найцікавіше психологічне дослідження, яке показує, що люди в дорослому житті грають в ті ігри, які колись в дитинстві завдали їм травму. Тобто поки ти не знайдеш найефективніший алгоритм, не вийдеш з гри, і як в улюбленій комп'ютерній грі SuperMario при неправильному ході тебе буде відкидати на початок. І цей кармічний вузол може тримати вас ще довго, до тих пір, поки ви не награєтесь і в решті решт не створите новий механізм проходження цієї закільцьованої гри! Або просто перестанете в неї грати! Бажаю всім нам грати тільки в здорові і корисні ігри, а краще просто жити в задоволення", - підсумувала Тодоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця "Холостяка" опублікувала фото топлес

30-річна телеведуча Регіна Тодоренко оновила імідж. Зірка перефарбувала волосся в рожевий колір. Новий образ продемонструвала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Регіна Тодоренко в купальнику розповіла, як розірвати кармічний вузол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути