понеділок, 17 травня 2021 13:12

Регіна Тодоренко розповіла, як після пологів схудла на 20 кг

Регіна Тодоренко розповіла, як після пологів схудла на 20 кг
Телеведуча Регіна Тодоренко розповіла, як вона схудла після пологів. Повернутись до колишньої форми їй допомогло інтервальне харчування і заняття фігурним катанням. Фото: instagram.com/reginatodorenko

Телеведуча 30-річна Регіна Тодоренко вирішила розповісти своїм шанувальникам, як вона схудла після пологів.

Нагадаємо, що Тодоренко народила сина в грудні 2018 року. Історію схуднення зірка опублікувала в Instagram і проілюструвала фото, на якому позує у спідній білизні на останніх термінах вагітності.

"Коли я йшла народжувати (74 кг), була впевнена, що повернуся додому у вазі приблизно 60 кг. Дива не сталося. Удома ваги показали 67 кг. Мети схуднути у мене не було, але хотілося прийти в первинну форму, бути підтягнутою, із пружною шкірою, а не в'ялістю на боках", - поділилася Регіна.

Телеведуча додала, що годувала сина грудьми один рік і три місяці, тому результат схуднення був помітний не одразу. Проте вже через три місяці після народження Майкла молода мама важила 60 кг.

Зірка дала поради, як правильно повернутися до своєї ідеальної форми.

"Перше, на що необхідно звернути увагу, це харчування. Воно має бути збалансованим. Також у мене був режим - харчування кожні чотири години + перекус, як у дитини. З 22:00 до 07:00 лише вода, чай (не кава) і хлібці за бажанням. Я прислухалася до свого організму та їла багато овочів, м'яса, риби, приготованих із делікатним обробленням. Запечені, на пару, відварені продукти, але без цукру. Важливо видалити зі свого раціону соуси, добавки, солодкі приправи. Особисто я сильно грішила поїданням круасанів, тому що дуже люблю. Відповідно, моє відновлення тривало довше, ніж могло б".

Також Регіна поділилася секретом інтервального харчування.

"Після годування грудьми я, як і раніше, почала практикувати інтервальне харчування: 10 годин їм, 14 годин п'ю воду, чай. Думала, що буде надто складно. Коли я була вдома, вдавалося дотримуватися такого харчування, але на роботі - складніше. Знімальний день триває 10-14 годин + дорога, тому доводиться їсти. Але я намагаюся витримувати інтервал хоча б 12 годин між вживанням їжі", - поділилася Регіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали категорію людей, яким не можна пити чай під час їди

Також зірка зазначила, що спорт повернувся в її життя через півтора року після пологів.

"Я почала займатися фігурним катанням. Навантаження збільшувала поступово. Спочатку одну годину, через два місяці чотири - п'ять годин на день. Тренування відбуваються стабільно три - чотири рази на тиждень, іноді п'ять. У перші два місяці тренувань я скинула сім кілограмів і важила 53 кг. Не можу сказати, що мала здоровий вигляд. Мені комфортніше у вазі 55 кг, але ці кілограми швидко повернулися на відпочинку", - зізналася ведуча.

Також Тодоренко зауважила, що регулярні масажі й лазня раз на місяць допомагають підтримувати стабільну вагу.

"Зараз будете сміятися, але коли вкладаю малюка, качаю ноги або займаюся йогою біля ліжечка", - додала Регіна.

Ведуча самотужки випікає печиво й кекси без цукру, готує млинці з гречаного борошна. Усі горіхи й бобові вимочує приблизно 12 годин.

Телеведуча й колишня співачка 30-річна Регіна Тодоренко вирішила похизуватися фігурою в купальнику. Зірка опублікувала в Instagram звабливе фото, зроблене під час відпочинку. На світлині Тодоренко позує в чорному купальнику-трико, демонструючи пружні сідниці.

Зараз ви читаєте новину «Регіна Тодоренко розповіла, як після пологів схудла на 20 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути