Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2013 11:33

"Раз вам подобається не її танець, а її попа, дивіться" - мати Волочкової підтримує витівки дочки

"Раз вам подобається не її танець, а її попа, дивіться" - мати Волочкової підтримує витівки дочки
"Інакше в нашій країні не слухають і не чують" Фото: tvteka.obzortv.com

Мати Анастасії Волочкової Тамара Антонова довгий час не спілкувалася з дочкою через чоловіка. Про це жінка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми не сварилися, ми не з'ясовували стосунки. Просто я зібралася і поїхала. Бо був чоловік поруч, який красиво все це влаштував, налаштував. Я почекала поки мине якийсь час і Настя зрозуміє, що щось мабуть було не зовсім так, як їй це розповіли і як вона це зрозуміла, сприйняла. Це був чоловік. І тепер цей чоловік в стороні. Все змінилося давно", - поділилася вона.

Тамара Антонова зізналася, що дочка не ділиться з матір'ю своїми витівками.

"Я дізнаюся про всі прояви мабуть навіть остання. Коли вже всі обговорюють і всі питають. А я навіть ще не знаю, про що йдеться", - зазначила жінка.

Однак, за словами Антонової, вона не бачить нічого поганого в епатажних вчинках дочки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Басков цілував голі груди Волочкової

"Інакше в нашій країні не слухають і не чують. Потрібно обов'язково що-небудь витворити, щоб звернули увагу і згадали. Бо коли вона танцювала і була однією з найкращих та найсильніших балерин, то чомусь це мало кого цікавило. А раз вам подобається, вибачте мене, не її танець, а її попа, дивіться. Вона прекрасно виглядає", - підкреслила вона.

"Якби Настя в мене запитала: "Мам, як ти вважаєш, якщо я викину ось такий фортель?" Я б звісно їй відрадила", - в той же час зізналася жінка.

Зараз ви читаєте новину «"Раз вам подобається не її танець, а її попа, дивіться" - мати Волочкової підтримує витівки дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути