вівторок, 21 вересня 2010 12:43

"Перчик" Макса Барських наробив галасу в інтернеті (ФОТО)

Український співак і колишній учасник "Фабрики зірок" Макс Барських подасть до суду на московську "Експрес Газету" через публікацію та фото його оголених статевих органанів.

Як стверджує прес-служба екс-фабриканта, "московське жовте видання "Експрес Газета" опублікувало фальшивий матеріал під назвою "Коханець Лободи показав свій "перчик", де у вигаданому журналістами газети вульгарному матеріалі виявилися замішані популярна українська співачка Світлана Лобода і Макс Барських ".

"Автор статті стверджує, що Лобода і Барських - коханці, а також що Макс опублікував в Інтернеті свої відверті фото, нібито зроблені Світланою на кухні Барських. Крім шокуючого фото, як доказ інтимного зв"язку Лободи і Барських "Експрес Газета" використала їх спільне фото, яке насправді було знято під час фотосесії для українського журналу XXL",  - йдеться в повідомленні представників співака.

За їх словами, "одним з найнеприємніших моментів у всій цій історії стала нібито пряма мова Макса Барських, бездарно вигадана горе-журналістом".

"Все, про що пише "ЕГ"- нахабна брехня від початку до кінця", - прокоментував ситуацію Макс Барських.

Співак також повідомив, що "скандальний знімок" був зроблений рік тому однією з його колишніх подружок, і потрапив в Інтернет після того, як їх відносини закінчилися ".

"Світлана не має до цього ніякого відношення. У нас зі Світланою чудові стосунки, які, втім, не виходять за рамки дружби й спільної творчості. І більше всього в цій ситуації мене засмучує саме те, що її ім"я з"явилося в цьому сміховинному "скандалі". Саме тому зараз я консультуюся з юристами моєї продюсерської компанії. Я маю намір подати до суду на "Експрес Газету" за поширення брехливої інформації", - сказав Барських.

У свою чергу Світлана Лобода готова підтримати Барських в суді.

"Мене подібні вигадки дуже обурюють. Це страшенно непрофесійно дозволити собі оскверняти артиста і так паскудно висловлюватися замість нього. Прошу ЗМІ, які підтримують цю публікацію, прибрати або спростувати її в швидкому порядку, якщо ви поважаєте себе, нас і етичний кодекс журналіста. У свою чергу я обов"язково підтримаю Макса в суді ", - негайно відреагувала Лобода.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Перчик" Макса Барських наробив галасу в інтернеті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути