Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 17:41

"Місіс Світу-2008" живе в Кончі-Заспі (ФОТО)
10

Цей портрет висітиме в кабінеті
Можливостей у Наталії Шмаренкової (вона ж співачка Камалія, а також володарка титулу "Місіс Світу-2008") та її чоловіка - громадянина Великої Британії пакистанського походження Мухаммеда Захура в плані вибору місця для проживання хоч відбавляй. Вони могли б жити в будь-якій європейській країні, але обрали саме Україну. Зараз пара живе в будинку під Києвом в районі Кончі-Заспи.

Придбали житло приблизно п"ять років тому, останні 4, 5 роки тут йшов ремонт, який ось-ось закінчиться. За цей час з Дубаї були привезені матеріали для будівництва та інтер"єру, куплено півтисячі метрів штор та тюлі. Причину покупок в ОАЕ пояснюють просто "Там в 3-4 рази все дешевше аніж тут". А ось меблі замовляли через один з київських магазинів. "Дизайн Versace разом з Colombo style. На них чекали приблизно півроку", - ділиться господиня.

"Мене з дитинства притягав Схід та його культура, - продовжує Камалія. - Наш перший медовий місяць з чоловіком ми провели в готелі в Дубаї. Це той самий знаменитий на весь світ будинок-вітрило, в якому всі номери двоповерхові, а інтер"єр виконаний в стилі східної еклектики. І коли ми побачили цей будинок, відразу зрозуміли, що беремо його, тому що він сходами, іншими деталями нагадав той готельний номер". За її словами, на той момент це була тільки коробка, ще не було даху, декілька колон довелося добудовувати, також на стелі та стінах не було ліпнини.

Через весь будинок протягнулися сходи зі сходинами з мармуру. Підлоги тут також з цього каменя. Його замовляли в Україні та ОАЕ. У будинку приблизно 10 кімнат: спальні (червона, біла блакитна, зелена), два кабінети, декілька ванних кімнат та велика їдальня. Всього ж на території садиби розмірів в 75 соток чотири будинки. Також тут вже готові два літніх басейни - літній та зимовий, а з вікна відкривається вид на Дніпро.

Інтер"єр приміщень, дизайн штор розробляла сама господиня будинку за допомогою фахівців. Вона ж обирала шпалери. За її словами, за одинадцять днів і ночей вона промалювала ескізи всіх кімнат, перебрала приблизно 60 каталогів з бутиків. У чомусь їй допомагав її вітчим, якого вона зве "татом". Зокрема, він запропонував викласти в одній з ванних кімнат підлогу та стіни з дрібної мозаїки. У будинку багато золотого: ручки, крани, лампи, вази, меблі, золото навіть на шпалерах. До речі, у ванній самої Місіс Світу ручки на кранах зі справжнього кришталя. А ось, наприклад, кабінет глави будинку оформляв чоловік, тому кімната і вийшла не схожою на всі інші: у коричневому кольорі виконані стіни, меблі та підлога. Мармуру тут, як в інших місцях немає, тільки дерево, шкіра та шовк на стінах.

Окрім людей в будинку ще живуть тварини: шпіц Берті та той- пудель Річчі, троє кроликів: ангорський Тутсі, декоративні Серж та Маркіз, білий жовтохохлий какаду Рома, а ще персидський кіт, рибки та черепашки.

Любить господиня і ляльок, які вона привозить з різних країн. В її спальні можна побачити ляльок з Америки та Венеції. А ось решта сувенірів, наприклад, пуанти від Анастасії Волочкової або парфум від арабського шейха зберігаються в офісі та інших квартирах, тому що їх стільки, що якщо зібрати всі подарунки і нагороди в одному місці, то вони можуть ще і не поміститися. Як раніше писала Gazeta.ua, у фіналі конкурсу "Місіс Світу-2008", в якому можуть брати участь лише заміжні жінки, і який в 2008 році проводився в Калінінграді, перемогла представниця України Наталія Шмаренкова.

У шоу брали участь конкурсантки з 40 країн світу.

Місія конкурсу - привернути увагу громадськості до значущості сімейних цінностей.

За матеріалами VIP, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Місіс Світу-2008" живе в Кончі-Заспі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути