понеділок, 07 лютого 2022 17:56

П'ять днів раю: Джамала похизувалась яскравими фото з відпочинку на Шрі-Ланці
9

Співачка Джамала декілька днів сама відпочивала на Шрі-Ланці.

Минулий рік для неї був морально дуже важким. Артистка багато часу приділяла творчості, сім'ї, тому хотіла відновитися, наповнитися енергією. Вперше за декілька років вона сама побувала у відпустці. Про це артистка розповіла в Instagram.

На острові, біля океану виконавиця відпочила, похизувалася натуральною вродою. Вона багато часу провела в океані, басейні, наодинці з природою. А з шанувальниками в Instagram ділилася найяскравішими моментами. Зірка публікувала фото, які робила під час прогулянок, плавання. Вона демонструвала стильні пляжні аутфіти та літні образи для відвідування ресторану, прогулянок, побачень.

Відпустка Джамали на Шрі-Ланці
Фото: instagram.com/jamalajaa
Джамала багато часу провела в океані, басейні, на самоті з природою
Виконавиця відпочила, похизувалася натуральною вродою
Обличчя Джамала залишала без косметики, а волосся природно вкладала

Обличчя Джамала залишала без косметики, а волосся природно вкладала. У відпустці вона надала перевагу максимальному комфорту та натуральності. Артистка встигла потоваришувати з місцевими мешканцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відвертих купальниках і з донькою: Дімопулос похизувалася фото з мальдівської відпустки

"Моя подорож під назвою "Їж, спи, плавай" закінчилась. П'ять днів раю. Трохи пізніше зберуся з думками та напишу про Шрі-Ланку сьогодні. Це вже моя третя подорож саме сюди та зовсім інші враження. Цікаво вам почути чому? А поки просто дякую. І хоча ця подорож була Solo, самотність – не моя тема, тому знайшла собі от стільки друзів", – написала Джамала під фото.

Перед мандрівкою на Шрі-Ланку Джамала відвезла синів на море. Разом із чоловіком і двома дітьми співачка провела час у сонячному Єгипті.

Зараз ви читаєте новину «П'ять днів раю: Джамала похизувалась яскравими фото з відпочинку на Шрі-Ланці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути