Ексклюзиви
понеділок, 17 січня 2022 11:11

Monatik із родиною в Лос-Анджелесі, а Брежнєва на Мальдівах - як зірки провели вихідні
12

Виконавиця Настя Каменських і чоловік-продюсер Олексій Потапенко, відомий як Потап, продовжують ділитися яскравими фото з мексиканського Тулума. Для одного з вихідних добрали стильні образи.

Потап з'явився в бежевих штанах і футболці, а доповнив образ чорним капелюхом. Каменських позувала в біло-синьому вбранні. Фото з відпочинку показують в Instagram.

Як зірки провели вихідні, підготувала Gazeta.ua.

Співачка Віра Брежнєва із дизайнеркою Катериною Сільченко, чий бренд любить перша леді України Олена Зеленська, гайнули у відпустку. Відпочивають на Мальдівських островах. З курорту публікують знімки, на яких позують у купальниках і пляжних мінісукнях. Також Брежнєва в бікіні поділилася відео з пляжу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва теж провели вихідні в теплих краях. Співаки насолоджуються мексиканською відпусткою та діляться спільними ніжними фото. На одному з таких Дантес постав у синій сорочці, а Дорофєєва - у ліловому бікіні, сірих штанах і білій сорочці.

Телеведуча Валерія Крук продовжує тішити фанів кадрами з танзанського відпочинку. Днями влаштувала фотосесію на пляжі. Позувала в рожевому монокіні незвичного фасону.

Співачка й героїня реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч показувала в мережі, які в неї вдалися вихідні. Зірка пікантно вигиналася в рожевому купальнику. А ще провела день у племені масаї.

Акторка Дар'я Петрожицька провела вихідні в Харкові. Зірка серіалу "Папік" сфотографувалася на тлі яскравого муралу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексі-вигини голої Демі Роуз та розкуте позування онуки Фокіна в ліжку - що публікують зірки в мережі

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана прогулялася вулицями Києва й зробила зимові фото. Позувала на тлі ялинки біля столичного торгового центру.

Ведучий Григорій Решетнік іздружиною Христиною і трьома синами теж вирішили провести вихідні в столиці. Родина фотографувалася на новорічних локаціях.

Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва провели вихідні в теплих краях. Співаки насолоджуються мексиканською відпусткою
Фото: instagram.com/vladimirdantes
Телеведуча Валерія Крук продовжує тішити фанів кадрами з танзанського відпочинку
Дизайнерка Катерина Сільченко проводить відпочинок зі співачкою Вірою Брежнєвою на Мальдівах
Виконавиця Віра Брежнєва в бікіні поділилася відео з мальдівського пляжу
Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана прогулялася вулицями Києва і зробила зимові фото

Співак Monatik не лише працює та проводить концерти в Америці, а й відпочиває у сімейному колі. Із дружиною Іриною й дітьми музикант прогулявся Лос-Анджелесом.

Виконавиця Джамала із чоловіком Бекіром і двома дітьми полетіла в Єгипет до Хургади. Вони вже встигли насолодитися відпочинком біля басейну та скуштувати місцеві смаколики.

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показує не лише себе в купальнику з таїландської відпустки. Також ділиться рідкісними фото з коханим-британцем Різом. Пара разом фотографувалася в дзеркалі.

Дружина актора Тараса Цимбалюка Тіна, яка працює візажисткою та заснувала бренд купальників, показала спокусливу фігуру. Зіркове подружжя проводить відпустку в Кенії. На серії знімків кохана зірки "Кріпосної" позує в ліловому монокіні власного дизайну. Фотосесію влаштувала на пляжі.

Зараз ви читаєте новину «Monatik із родиною в Лос-Анджелесі, а Брежнєва на Мальдівах - як зірки провели вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути