вівторок, 08 травня 2012 17:01

Путін зіграв у хокей під наглядом Берлусконі та Шредера
11

Фото: Фото прес-служби Президента Росії

Відразу після урочистого прийому на честь своєї інавгурації Володимир Путін разом зі своїми гостями приїхав в Льодовий палац спорту на Ходинці, де відбувся матч між легендами російського хокею та представниками організованої главою держави Нічної хокейної ліги.

Президент РФ, приїхавши на стадіон, відразу ж одягнув ковзани і вийшов на лід. Глава держави грав за збірну любителів під 11-м номером. Примітно, що імена на формі всіх гравців були написані латиницею, а форма глави держави - російськими літерами.

Володимир Путін приєднався до команди в останньому, четвертому, таймі. Рахунок тоді був 3:2 на користь професіоналів. Одночасно з Путіним, щоправда, за команду легенд хокею на лід вийшов Сергій Шойгу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Третє "пришестя" Путіна ознаменувалося кривавим розгоном протестувальників

Перший гол в таймі був забитий рівно на першій хвилині. Шайбу у ворота суперників, звісно, закинув № 11 - Володимир Путін. Вразити ворота легенд хокею і зрівняти рахунок йому вдалося з другої спроби.

Визначати переможців довелося по буллітам. Першим бив Сергій Шойгу. Екс-главі МНС шайбу в ворота закинути не вдалося. Другим на лід вийшов Путін. Рахунок після його кидка став 6:5 на користь аматорів. В'ячеславу Фетісову, який вийшов слідом за президентом, зрівняти рахунок не вдалося, і суддя присудив перемогу представникам дворових команд.

Гості, які супроводжували Володимира Путіна, серед яких екс-прем'єр Італії Сильвіо Берлусконі, екс-канцлер Німеччини Герхард Шредер і глава міжнародної федерації хокею Рене Фазель, на лід виходити не стали, обмежившись переглядом сутички з віп-трибун.

Зараз ви читаєте новину «Путін зіграв у хокей під наглядом Берлусконі та Шредера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути