Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 08:57

Пугачова зізналася про вінчання з Галкіним

Пугачова зізналася про вінчання з Галкіним
Все нові і нові чутки з"являються навколо пари Алли Пугачової і Максима Галкіна. Російська преса стверджує, що пара вже одружилася: обряд нібито пройшов під час гастролей ще в 2007 році в церкві Святої Трійці в Єрусалимі, де раніше Примадонна вінчалася зі своїм попереднім чоловіком Філіпом Кіркоровим.

Як повідомляють ЗМІ, Алла Борисівна зізналася про вінчання священикові Міодрагу Глісичу під час сповіді в спасо-преображенському православному приході в Баден-Бадені.

Чутки про швидке весілля хвилюють ЗМІ вже давно, недавно з"явилася інформація про те, що Микола Басков буде тамадою, а сукню для нареченої зшиє давній друг Валентин Юдашкін.

Нагадаємо, що Аллу Борисівну з Максимом Галкіним познайомив Філіп Кіркоров в 2001 році у Вітебську на фестивалі "Слов"янський Базар". Цікаво те, що познайомив їх тоді ще дійсний чоловік співачки - Філіп Кіркоров, з яким Пугачова розлучилася тільки в 2005 році.

Останні 7 років Пугачову і Галкіна зв"язувала зворушлива дружба - вони часто з"являлися разом на світських заходах, разом вели концерти і записувалися як музичний дует. Примітно, що різниця у віці в цій зоряній парі вельми значна - 32-річний Галкін молодше за свою обраницю на 27 років. Для Пугачової це буде вже п"ятий шлюб, а для Галкіна перший, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова зізналася про вінчання з Галкіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути