Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2012 13:53

Пугачова живе окремо від Галкіна

Пугачова живе окремо від Галкіна
У замку подружжя є підземний хід і таємні кімнати Фото: lichnosti.net

Архітектори знаменитого замку Максима Галкіна дали відверте інтерв'ю, в якому розповіли про таємні кімнати, підземний хід і окреме крило для Алли Пугачової.

Нещодавно з'явилася інформація про замок Максима Галкіна, яка супроводжувалася фотографіями нібито внутрішньої обстановки будинку. Однак це не більше, ніж чутки. Архітектор Віра Горліцина, яка зі своїм партнером Анатолієм Гольовим будувала і декорувала Галкіну замок, вирішила покласти край пліткам.

"Це наше перше інтерв'ю. Ми до останнього не хотіли розповідати широкій публіці про замок Максима, але втомилися від брехні в бульварній пресі. Причому всі ці замітки супроводжуються фотографіями нібито внутрішньої обстановки замку Максима Галкіна. А насправді це просто фото з Інтернету, які не мають відношення до цього замку. Перший час Максим дуже переживав, читаючи ці публікації, але Алла Борисівна його заспокоювала", - поділилася Горліцина.

Для початку архітектор пояснила, чому вибір Максима Галкіна припав саме на замок: "Максим розповів нам, що замок йому приснився. Він з дитинства мріяв про замок. Але насправді зважився він на це будівництво після того, як побачив конкретне місце - пагорб в селі Грязь. І як він нам розповідав: "Чомусь на цьому місці я уявив тільки замок! Нічого іншого мені не спало на думку..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пугачова планує прожити з Галкіним 100 років

Горліцина повідомила, що спочатку замок не планувався бути настільки величезним, і вже точно не передбачалося, що там буде жити примадонна російської сцени Алла Пугачова. "Але коли вона з'явилася в цьому замку, будинок відразу перетворився в кращу сторону. Максим відразу нам сказав, що в замку повинні бути кімнати для гостей і друзів. Максим в якийсь момент сам був шокований розмірами свого маєтку. Спочатку він захотів просторий зал для великої кількості гостей. Відповідно, площа замку пропорційно збільшувалася", - повідомила архітектор.

У замку навіть передбачені таємні кімнати. "Є якісь кумедні штучки в будинку, які ми робили виключно для господаря. Наприклад, потаємні кімнати. Замок - не замок без таких приколів. Будь-яка творча людина до кінця життя залишається дитиною. Максиму відразу сподобалася ця ідея. Це ж здорово: з однієї кімнати можна потрапити прямо в протилежне крило. Або в потаємну комірчину", - розповіла Горліцина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пугачова пристрасно цілувала Галкіна на весіллі

Крім секретних кімнат, в замку є підземний хід, який з'єднує будинок з окремою спорудою, де розташовані басейн і SPA-центр.

Сама Алла Борисівна живе в окремому крилі замку. Архітектор повідомила: "У Алли Борисівни не одна кімната в замку. У неї є своє окреме крило. Як у справжньої королеви. Покої Пугачової виконані в дуже ніжних, пастельних тонах. Я думала, що Алла Борисівна захоче пафосні покої з коронами і вензелями. Але ніякого гламуру вона не вимагала".

За словами Голіциної, Пугачова "втягнулася" в декорування замку: "Як тільки Максим їде на гастролі, вона йому готує сюрпризи - щось в будинок купує. Алла Борисівна привезла столики, консолі, дуже красиві вази, квіти. При ній замок став більш жіночним. Крім того, Пугачова дуже любить займатися садом. У неї було своє бачення, яким він має бути".

Зараз ви читаєте новину «Пугачова живе окремо від Галкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути