четвер, 31 липня 2008 16:22

Пугачова розповіла, який Галкін в житті

 
Російська співачка Алла Пугачова розповіла про Максима Галкіна та прокоментувала відому думку про те, що гумористи - в житті люди зазвичай досить похмурі.

"Галкін сяє, вирує і в житті, і на сцені. Тобто його розпирає", - сказала Пугачова в інтерв"ю російському телеканалу Росія.

Співачка припустила, що "з віком він [Галкін] може стати Райкиним, Чарлі Чапліним за характером, які сиділи похмурі, а потім виходили на сцену. Це елемент кокетування. А в ньому ще цього кокетування немає".

Пугачова також поділилася з журналістами своїми переживаннями з приводу старшого онука Микити.

"У нього вже наступив такий вік, що він має сам все вирішувати. Має сам пройти цей шлях помилок, - пояснила Пугачова. - Він хоче бути режисером. Життя так може обернутися - я хотіла бути балериною, але вийшло так, що я співаю. Микита дуже схожий на мене. Коли ти молодий, весь всесвіт тобі допомагає".

За словами Пугачевої, Микита "почав співати дуже добре. Правда, це абсолютно альтернативна музика не російською мовою. Вчитиметься в Америці. Хотілося б не втратити його".

Нагадаємо, що російські ЗМІ в даний час активно обговорюють питання про можливе весілля 59-річної Пугачевої та 32-річного Галкіна, які вже декілька років живуть разом. За даними преси, гуморист вже нібито купив примадонні обручку за 1 млн доларів. Самі зірки ці чутки не коментують, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова розповіла, який Галкін в житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути