Ексклюзиви
четвер, 02 листопада 2006 17:31

Пугачова розповіла чому розлучилася з Кіркоровим

Естрадна виконавиця Алла Пугачова розповіла, чому вона розлучилася зі співаком Філіпом Кіркоровим.

Ініціатива розлучення виходила саме від Алли Борисівни. У такий спосіб вона хотіла вилікувати Кіркорова від зіркової хвороби.

- Справа в тому, що Філіп така людина, що, якщо при всій "еклерості", "какаості", "феєрверкості" та неабиякій частці творчого нахабства він ще й офіційний чоловік Алли Пугачової, його закидає так, що я, як справжній друг, сказала йому: "Немає тепер у тебе штампу в паспорті. Отже будь скромнішим", - розповіла Алла Борисівна.

Версію про те, що головною причиною розлучення стало марнотратство Філіпа і небажання Пугачової оплачувати його рахунки, примадонна рішуче відкинула.

- Багато хто говорить, що ми через гроші з ним розлучилися. Господи, яка дурість. Просто він створений для того, щоб бути самотнім яскравим птахом. І подивіться - у нього і нові пісні з"явилися, і збори від концертів хороші. Отже я все правильно зробила. Правда, співає він все більше про втрату любові. Це вже перебір, чесно кажучи. Тому можу порадити йому зайвий раз, щоб він радів життю, - сказала примадонна.

За словами Пугачової, після розлучення її відношення з Філіпом серйозно не змінилися.

- Дійсно, нічого не змінилося. Він мені як і раніше рідний. Навіщо було взагалі одружуватися? Ось ми цю помилку і виправили, - сказала Алла Пугачова, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова розповіла чому розлучилася з Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути