Ексклюзиви
вівторок, 13 червня 2006 15:12

Пугачова прийшла на похорони космонавта Соловйова, з яким хотіла одружитися

 

Алла Пугачова провела в останню путь чоловіка, за якого колись збиралася вийти заміж. На похоронах космонавта Германа Соловйова примадонна прагнула триматися подалі від його рідних і навіть не зайшла на відспівування в церкву.

Прощання з Соловйовим проходило на Ваганьківському кладовищі. Пугачова приїхала на цвинтар раніше всіх. Не дивлячись на те, що дорога була перекрита, Mercedes співачки пропустили до самих воріт. Траурного кортежу примадонна чекала в своїй машині.

Похорон почався близько 11 ранку. Провести Соловйова в останній путь зібралися його рідні і друзі, серед яких були актор Олександр Панкратов-Чорний, пародист Олександр Песьков, співак Влад Сташевський.

Вслід за іншими спочатку попрямувала до церкви і Пугачова, однак раптово передумавши, повернулася до своєї машини. Поки йшло відспівування, на кладовищі з"явився ще один знаменитий артист. Юрій Антонов, близький друг Соловйова, заїхав прямо на територію на чорному автомобілі Mercedes.

Як пише газета Жизнь, коли відспівування закінчилося, примадонна приєдналася до натовпу, що вийшов з храму.

Нагадаємо, що багато років тому між Пугачовою та Соловйовим був палкий роман. Примадонна навіть збиралася вийти за космонавта заміж. Вони познайомилися в 1966 році в Тюмені.

17-річна Пугачова поїхала туди разом з бригадою артистів від радіостанції "Юність". У цю ж бригаду входив і красень майор Соловйов - радіостанція тоді часто привертала завойовників космосу для своїх заходів. Космонавт так підкорив Аллу, що, повернувшись до Москви, вона вже не могла з ним розлучитися.

Між молодими людьми розпочався пристрасний роман. Герман познайомився з рідними Пугачової і дуже їм сподобався. В свою чергу він познайомив Аллу зі своїми друзями, серед яких був Володимир Висоцький, який пізніше ввів її в театральне середовище.

Проте роман, що розгорівся між співачкою і космонавтом, не отримав продовження. Через деякий час Пугачова і Соловйов розлучилися. Але, не дивлячись на розрив, Пугачова назавжди зберегла теплі спогади про їх почуття.

З церкви траурна процесія попрямувала по центральній алеї до могили космонавта. Пугачову, що йшла позаду всіх, оточили охоронці. Один з них тримав в руках розкішний букет рожевих троянд, який пізніше передав співачці. Труну з тілом космонавта опустили в могилу під звуки траурного оркестру та залпів збройового салюту, повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова прийшла на похорони космонавта Соловйова, з яким хотіла одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути