пʼятниця, 23 грудня 2011 09:31

Пугачова і Галкін одружаться напередодні католицького Різдва

Пугачова і Галкін одружаться напередодні католицького Різдва

Про весілля примадонни російської естради Алли Пугачової і артиста і телеведучого Максима Галкіна говорили незліченну кількість разів. Алла Борисівна завжди підкреслювала, що не поспішає під вінець. Однак зараз стало відомо, що церемонія все ж таки буде.

За словами людей з близького оточення співачки, торжество відбудеться напередодні католицького Різдва, 24 грудня. Всі подробиці весільної церемонії тримаються в суворій таємниці. На одруження запрошені тільки найближчі родичі і дуже вузьке коло друзів. Наприклад, на церемонії повинні з'явитися подружжя Буйнових та Юдашкіних. Однак чи правдива ця інформація - невідомо. Самі Пугачова і Галкін ніяк не прокоментували її.

Між тим Алла Борисівна постійно твердила, що більше не збирається виходити заміж. Більш того, вона перестала вірити в священні узи шлюбу. "Нас всі постійно одружують. Але я розчарована в інституті шлюбу, тому віддаю перевагу бути за чоловіком, а не заміжня. І печатка ця насправді не так важлива. Головне - щоб було щастя. Але кожен раз, коли з'являються такі чутки, ми з друзями збираємося і святкуємо", - пожартувала якось Пугачова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пугачова і Галкін відсвяткували "рожеве весілля"

Примадонна, незважаючи на свій відхід зі сцени, продовжує привертати увагу преси своїми інтригуючими висловлюваннями. Так, наприклад, на недавньому світському заході артистка зронила у відповідь на запитання, що може змусити її з'явитися на сцені в новорічну ніч: "Дай Бог, якщо це буде та причина, про яку я думаю".

Пугачова зараз щосили обживає заміський будинок Максима Галкіна в селі Грязь, про довге будівництві якого багато злорадно говорили. "Всі знають, що останні десять років я живу як у казці зі своїм коханим. Мені пощастило: я живу з чоловіком, який любить мене таку, яка я є. Я дуже щаслива з Максимом", - говорить Алла Борисівна.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пугачова повечеряла в ресторані в компанії Галкіна та Кіркорова

Примадонна розповіла, що Галкін подбав про все, щоб вона не думала ані про город, ані про готування. "Звичайно, я люблю займатися будинком, але у нас є і прислуга. Максим зробив так, щоб я жила в замку, як зірка. Хоча мені для щастя багато не треба. Я завжди задовольнялася малим. Усе своє життя. Ми з Максимом вже десять років разом. І дай Бог, щоб це було надовго. Мені дуже добре поруч з цією людиною", - зізналася Пугачова.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова і Галкін одружаться напередодні католицького Різдва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути