Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 08:57

Пугачова готується до весілля з Галкіним

Пугачова готується до весілля з Галкіним
Примадонна російського шоу-бізнесу 59 літня Алла Пугачова вже щосили почала приготування до майбутнього весілля з Максимом Галкіним.

Насамперед, як і треба нареченій, співачка замовила вінчальну сукню у близького друга - відомого столичного модельєра Валентина Юдашкіна, якому вона, - чи не єдиному - цілком довіряє.

Як і личить зірці першої величини, Алла поклопоталася, щоб сукня для такої важливої церемонії була розроблена по спеціальному індивідуальному ескізу ведучого російського кутюр"є. Нагадаємо, Юдашкін довгі роки є близьким другом сімейства Пугачової: його дизайнерський смак не викликає у жінки, яка співає, анінайменших сумнівів.

"Сама сукня буде схожа на справжній наряд королеви", - повідомив один з помічників дизайнера. - Найближчим часом буде остаточно затверджений ескіз, і дизайнерський будинок Юдашкіна почне виконувати зоряне замовлення."

Як раніше повідомляв "ТД", найграндіозніше весілля за всю історію російського шоу-бізнесу вже не за горами. Дивовижна справа - не Максим зробив пропозицію своїй музі, а сама примадонна покликала Галкіна під вінець. Алла Борисівна так і заявила на дні народження коханого: "Максим, я не віддам тебе нікому! Так і знай - нікому. І, напевно, одружу!"

Через деякий час після знайомства в 2001 році Алла запропонувала Максиму записати дует - так і стартував їх тандем, що перетворився згодом з творчого в романтичний. Відтоді Галкін упевнено зайняв перший рядок в списку фаворитів примадонни, а сімейне життя з Філіпом до того моменту поволі, але вірно почало сходити нанівець. Відтоді вся країна завмерла в очікуванні весілля року - зоряна година вже близько. В найближчий день наречену чекає приємний процес - зняття мірок і обговорення ескізу сукні.

"Ми чекаємо Аллу Борисівну цього дня з трьох до чотирьох", - підтвердили в офісі Юдашкіна, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова готується до весілля з Галкіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути