пʼятниця, 18 березня 2011 12:21

Прозору сукню нареченої принца Вільяма продали за 89 тисяч євро

В'язану прозору сукню, яку кохана британського принца Вільяма Кейт Міддлтон демонструвала на благодійному модному показі в 2002 році, було продано за 78 тисяч фунтів стерлінгів (89 тисяч євро) на аукціоні.

Торги відбулися в Лондоні 17 березня. Хто став покупцем знаменитого вбрання коханої принца, невідомо. На аукціоні, під час якого було продано сукню Міддлтон, з молотка також пішли і дві сукні матері принца Вільяма, принцеси Діани. Від їхнього продажу вдалося виручити 67 тисяч фунтів (77 тисяч євро).

Вбрання для Міддлтон, яка в 2002 році ще була студенткою Університету Сент-Ендрюс у Шотландії, придумала учениця факультету дизайну Шарлотт Тодд. Спочатку передбачалося, що предмет одягу, котрий вийшов у Тодд, буде спідницею, але організатори показу вирішили, що він буде краще виглядати як сукня.

У британській пресі неодноразово писали, що прозоре вбрання сприяло розвитку стоунків Міддлтон і принца Вільяма, який нібито був дуже вражений показом за участю Кейт. Сама дизайнер сукні завила, що якщо це дійсно правда, і сукня насправді допомогла розвитку роману Кейт і Вільяма, то вона дуже рада відчувати свою причетність до їхнього щастя.

Нагадаємо, принц Вільям і Кейт Міддлтон оголосили про заручини в кінці 2010 року. Весілля представника британської королівської сім'ї і його обраниці призначене на 29 квітня 2011 року. Церемонія пройде у Вестмінстерському абатстві.

Зараз ви читаєте новину «Прозору сукню нареченої принца Вільяма продали за 89 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути