середа, 07 жовтня 2020 13:17

Провокативна блогерка пообіцяла еротичні фото виборцям: за це їй загрожує позбавлення волі
5

Американська блогерка Тана Монжо пообіцяла надіслати пікантні фото кожному виборцю, хто проголосує за "правильного" кандидата. Про це вона написала в Twitter та Instagram.

У соцмережах зірка Youtube опублікувала дописи, в яких обіцяє надати відверті світлини кожному, хто віддасть свій голос за Джо Байдена під час президентських виборів у США. Блогерка отримала вже понад 10 тис. повідомлень.

Монжо пообіцяла відверті фото виборцям
Фото: instagram.com/tanamongeau
Монжо пообіцяла відверті фото виборцям
Монжо пообіцяла відверті фото виборцям
Монжо пообіцяла відверті фото виборцям
Монжо пообіцяла відверті фото виборцям

"Мені подобається бачити так багато людей, які хочуть змін так само сильно, як і я. Вам не потрібна моя дупа, щоб знати, що правильно для Америки, так що йдіть голосувати", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден хоче перенести передвиборчі дебати із Трампом

Свою кампанію Монжо назвала Booty for Biden ("Сідниці за Байдена"). Але в зірки можуть бути проблеми з законом. Її заклик можуть трактувати як спробу купити голоси: у США за це можуть засудити до 2 років ув'язнення. А також у 16 штатах заборонено фотографувати бюлетені, тож, згідно з їхніми законами дівчина закликає голосуючих порушити закон.

В передвиборчій гонці у США кандидат в президенти від демократів Джо Байден збільшив відрив від чинного президента Дональда Трампа. При цьому його підтримує електорат опонента.

Зараз ви читаєте новину «Провокативна блогерка пообіцяла еротичні фото виборцям: за це їй загрожує позбавлення волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути