четвер, 04 березня 2010 12:44

Протеже Насті Приходько хоче знятися у фільмі режисера "Аватару" (ФОТО)

Співак Паша Лі збирається взяти участь у кастингу на одну із головних ролей в новій стрічці американського режисера Джеймса Кемерона.

Про це Лі розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв"ю.

Це буде екранізація документальної книги "Останній поїзд із Хіросіми: згадки тих, хто вижив" Чарльза Пеллегріно. У ній йдеться про 30 японців, які після бомбардування Хіросіми втекли до Нагасакі. Там вони ще раз пережили весь цей жах.

"Японці – це мій типаж. На теренах України важко знайти роль, яка б мені підійшла. Це вже, як стану відомим, режисери почнуть запрошувати. Вони люблять медійні обличчя", - розповів молодий співак.

"От Віра Брежнєва прославилася як співачка. Тепер її часто запрошують в кіно", - додав він.

"Фабрикант" вважає, що потрапити у фільм до Кемерона – це найбільший успіх.

"Боюся, щоб не виникло мовного бар"єру. Добре, якщо стрічку зніматимуть англійською. Якщо японською – я не потягну", - зауважив співак.

"Дата кастингу ще не відома", - додав він.

Паша Лі народився в місті Євпаторія. Його батько - кореєць, мати – українка. Лі навчається у Київській дитячій академії мистецтв. У трилері "Штольня" режисера Любомира Кобильчука виконав роль хлопця Дена із багатої родини. Брав участь у проекті "Фабрика зірок-3". Тепер співпрацює із продюсером Ігорем Гончаренко і сайнд-продюсером Анастасією Приходько. Працює у столичному театрі "Колесо". Нещодавно там відбулася прем"єра вистави "Від червоного пацюка до зеленої зірки" драматурга Олексія Слаповського з Пашею Лі у головній ролі.

Зауважимо, у США припинений випуск книги письменника Чарльза Пеллегріно "Останній поїзд з Хіросіми", права на екранізацію якої придбав творець "Аватару" Джеймс Кемерон.

Представники видавництва "Henry Holt and Company" заявляють, що публікація зупинена, оскільки автор не зміг підтвердити деякі факти, викладені в його документальному дослідженні.

Перші сумніви виникли у видавців після того, як сам Пеллегріно визнав в інтерв"ю, що був введений в оману одним з героїв його твору, який стверджував, що він знаходився в літаку, який супроводжував бомбардувальник Enola Gay, що скинув атомну бомбу на Хіросіму.

Надалі автор не зміг підтвердити і факт існування іншого персонажу його книги.

Джеймс Кемерон, який і раніше використовував твори Пеллегріно як основу для своїх фільмів, наприклад, книги "Титанік" і "Примари Титаніка", придбав права на екранізацію книги за власні кошти з наміром зняти за її мотивами художній фільм.

Зараз ви читаєте новину «Протеже Насті Приходько хоче знятися у фільмі режисера "Аватару" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути