Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2019 11:37

Проблему гендерної диктатури підняли в новому кліпі Da-Sha Project

Музичний проект Da-Sha Project випустив кліп на трек "Терпи", в якому розповідає про жіноче домінування під виглядом боротьби за рівність.

Команда проекту піднімає соціально важливі теми, нестандартно розглядаючи ті, що звучать в інформаційному просторі. Лейтмотив кліпу - боротьба жінки за гендерну рівність, при якій замість балансу виникає перегин.

Автор: прес-служба
  Зйомки відео зайняли 20 годин
Зйомки відео зайняли 20 годин

Відеоробота знята в стилістиці скетч-арту. За задумом режисера Анни Велосипедової в кліпі "Терпи" показана історія міжособистісних взаємин. Дівчина споживацьки ставиться до свого чоловіка, який готовий прибігти на перший поклик і виконати будь-яку команду, як відданий пес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли гуцульську пародію на пісню MARUV

"Ми часто бачимо, що боротьба за права відбувається за рахунок приниження супротивника. Тому переді мною стояло завдання бути зухвалою і провокаційною. Героїня мого кліпу вважає: щоб чоловік не сів на голову, потрібно не управляти своїми емоціями і характером, а дати їм вихід на повну котушку. Але в результаті хеппі енду не станеться: негатив, який вийшов, буде розкладатися на сонці, зовсім нікого не прикрашаючи. Краще негатив не вихлюпувати, а взагалі не накопичувати", - розповідає солістка проекту Мар'яна Щербак.

Зйомки відео зайняли 20 годин.

"Коли мені цікава тема, яку я хочу розкрити, то можу працювати і три доби, якщо потрібно. Мені дуже важливо донести ідею, що при високому рівні агресії в суспільстві для дискримінації абсолютно не важливий гендер, національність, вік або віросповідання", - додає Мар'яна.

Група The Hardkiss представила кліп на пісню "Серце". Композиція входить в альбом "Залізна ластівка", що вийшов у вересні торік.

Зараз ви читаєте новину «Проблему гендерної диктатури підняли в новому кліпі Da-Sha Project». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути