Ексклюзиви
неділя, 24 листопада 2019 10:57

"Проблема в мені": Данилко зі сльозами покинув Х-Фактор

"Проблема в мені": Данилко зі сльозами покинув Х-Фактор
Коли на сцені з'явилися конкурсанти з категорії "Групи", що дісталалася Данилку, він сів подалі від інших. А далі оголосив про рішення - піти з шоу Фото: скрін з відео

23 листопада під час 11 випуску популярного вокального шоу "Х-Фактор 10 сезон" співак, шоу-мен і суддя 46-річний Андрій Данилко вирішив покинути проект. Суддя заявив про це прямо в ефірі.

Під час суперечки інших суддів Х-Фактора Насті Каменських, Олі Полякової та Ігоря Кондратюка про те, чиї підопічні кращі, творець легендарного образу Вєрки Сердючки відсторонився від розмови та помітно хвилювався, пише РБК-Україна.

Коли на сцені з'явилися конкурсанти з категорії "Групи", що дісталалася Данилку, він сів подалі від інших. А далі оголосив про рішення - піти з шоу.

"Слухайте, може я не правий. Сиджу тут, цілий день промучився. Заради Бога, тільки ви мене вибачте. Я щоранку прокидаюся і думаю. Хлопці, тільки не ображайтеся. От я ніби не виправдовував надій. Я настільки пустий! Ось сьогодні дівчатка і хлопчики переодягаються, думають - що він весь час у чорному? Думаю, сьогодні одягнуся - купив у Бельгії одяг для ефірів Х-Фактора. Я дивлюся, і я наче придурок! Розумію, наскільки це важливо, і думаю, що буде чесніше, якщо я цей проект залишу. Тому-що може з'явиться якийсь наставник, який вам допоможе", - сказав Данилко.

Артист висловив думку, що "проблема в ньому самому".

"Може, ви зміните цю ситуацію. Але я подумав, що мені треба когось вибирати. Не готовий це робити. Ви всі здібні хлопці. Мені здається, що мені краще цей проект покинути. В будь-якому разі хтось із вас трьох буде в прямих ефірах. Але я нічого не можу зробити. Вибачте", - попрощався Данилко та залишив студію.

Судді відреагували на скандальний поворот в Х-Факторі.

Кондратюк висловив думку, що Данилко не задоволений тим, що йому дісталася сама лише категорія "Групи", а не по представнику зі всіх інших:" Я його в принципі готовий підтримати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилко ледве не помер на сценічному майданчику

"Я фігію! У мене таке відчуття, що я якось наче винна в цьому", - сказала Полякова.

Чи зможуть тепер глядачі побачити Данилка в якості судді шоу Х-Фактора, чи буде призначений інший тренер замість нього - невідомо.

Вокальне шоу "Х-фактор" на телеканалі СТБ стартує 14 вересня та святкує ювілей - пройшло 10 років від першого ефіру. На честь дня народження проекту багато зірок виступлять на сцені.

Зараз ви читаєте новину «"Проблема в мені": Данилко зі сльозами покинув Х-Фактор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути