Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2018 12:43

Принцеса Саудівської Аравії прикрасила обкладинку Vogue
4

Vogue Arabia показав в мережі дві обкладинки червневого номера, сфотографувавши для них принцесу Хайфу бінт Абдалла Аль Сауд, дочку покійного короля Саудівської Аравії Абдалли.

Vogue Arabia показав в мережі дві обкладинки червневого номера, сфотографувавши для них принцесу Хайфу бінт Абдалла Аль Сауд, дочку покійного короля Саудівської Аравії Абдалли.

Для одного зі знімків принцеса позувала на водійському сидінні червоного кабріолета в пустелі. Журнал звернув увагу на зміни, які торкнулися жінок Саудівської Аравії.

З наступного місяця вони зможуть водити машини, причому для цього їм не знадобиться дозвіл опікуна-чоловіки. Боротьба жінок країни за право водити автомобіль почалася ще в 90-і роки і зайняла майже 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода дружина принца Гаррі увійшла в топ найвпливовіших жінок світу

Принцеса Хайфа сфотографувалася в елегантному білому вбранні і відповідній до нього хустці, а для другої обкладинки номера Vogue Arabiaпереважав більш яскравий образ.

"Особисто я з великим ентузіазмом підтримую зміни ... Легко коментувати правила життя в іншій країні і думати, що у вашій все набагато краще. Західний світ повинен пам'ятати, що кожна країна специфічна і унікальна. У нас є сильні і слабкі сторони, але, безумовно, це наша культура, і краще спробувати зрозуміти її, ніж засуджувати ", - прокоментувала зміни принцеса.

Редактор Британського Vogue Едвард Еннінфул в свій перший список 25 найвпливовіших жінок він не включив ні королеву Єлизавету II, ні прем'єр-міністра Великобританії Терезу Мей. Та в нього потрапили герцогиня Сассекська і її подруга Амаль Клуні.

Зараз ви читаєте новину «Принцеса Саудівської Аравії прикрасила обкладинку Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути