четвер, 31 травня 2018 11:52

Молода дружина принца Гаррі увійшла у топ найвпливовіших жінок світу
6

Меган Маркл
Фото: Reuters
Меган Маркл і принц Гаррі
Дуа Ліпа
Амаль та Джордж Клуні
Джоан Роулінг

Редактор Британського Vogue Едвард Еннінфул в свій перший список 25 найвпливовіших жінок він не включив ні королеву Єлизавету II, ні прем'єр-міністра Великобританії Терезу Мей. Та в ньому потрапили герцогиняСассекська і її подруга Амаль Клуні.

У список увійшли ті жінки у віці від 22 до 73 років, які, на думку видання і його головного редактора, є "видатними лідерами". Тут виявилися політики, спортсменки, журналістки, представниці фешн-індустрії та світу моди. У список також увійшли письменниця Джоан Роуллінг, дизайнер Стела Маккартні, модель Адво Абоа і співачка Дуа Ліпа .

Як пише Vogue, Меган увійшла в список, так як є однією з найбільш впізнаваних жінок в світі і має великий вплив у суспільстві. Вона відома як борець за расову і гендерну рівність, а крім того, займається благодійністю (вона навіть попросила гостей на весіллі не дарувати їм з принцом Гаррі подарунки, а зробити пожертвування благодійним організаціям).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі і Меган Маркл змінили маршрут весільної подорожі

Амаль - не тільки відомий активіст і правозахисник, але і філантроп і засновник благодійної організації Clooney Foundation for Justice.

Герцог і герцогиня Сассекські змінили маршрут своєї весільної подорожі, повідомляє TMZ. Незадовго до весілля принца Гаррі і Меган Маркл інсайдери запевняли, що молодята проведуть медовий місяць в Намібії, де зупиняться в апартаментах, розташованих в безпосередній близькості від дикої природи.

Зараз ви читаєте новину «Молода дружина принца Гаррі увійшла у топ найвпливовіших жінок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути