середа, 14 червня 2017 15:37

Принцеса Діана кілька разів намагалась покінчити життя самогубством

Принцеса Діана кілька разів намагалась покінчити життя самогубством
Принцеса Діана та принц Чарльз Фото: vespig.wordpress.com

Видання The Daily Mail опублікувало уривки з книги про подружнє життя загиблої британської принцеси Діани.

Наприкінці літа 2017 року виповнюється 20 років із дня смерті принцеси Уельської. До річниці роковин планують перевидати книгу про спогади леді Ді під назвою "Діана: її правдива історія".

Автор видання – Ендрю Мортон. За його словами, британська принцеса неодноразово ділилася з ним своїми проблемами з чоловіком, принцом Чарльзом. Він зазначив, що у подружжя були надскладні стосунки, іншими словами, він просто нехтував нею та зневажав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Джордж розплакався на розкішному весіллі тітки

"Коли я була на четвертому місяці вагітності Вільямом, я кинулася зі сходів, намагаючись привернути увагу мого чоловіка, аби він вислухав мене. Я говорила Чарльзу, що я у відчаї, що я виплакую собі очі. Він сказав, що я ніби той хлопчик, що кричав: "Вовк!". "Я не буду слухати", - наголосив він", - цитував Діану Мортон.

Леді Ді кинулася зі сходів. На гуркіт прибігла королева, матір Чарльза. Вона вся тремтіла, тому що дуже злякалася.

"Я знала, що не втрачу дитину, при тому, що могла втратити, мала синці на животі", - ділилася із біографом принцеса.

Окрім цього, Діана ділилася й одкровеннями про ставлення до неї батьків чоловіка. На її думку, вони вважали Діану розбещеною дитиною, яка сама не знає, чого хоче у цьому житті. Принцеса була певна, що таке ставлення спровокували розповіді про неї Чарльза.

Окрім цього, Діана зізналася біографу про спробу самогубства.

"Ми залишалися в Балморалі від серпня до жовтня. Я була страшенно худа. Я була так пригнічена, що намагалася порізати собі вени на зап'ястях бритвеними лезами. І весь час йшов дощ", - нарікала Діана.

На пригніченість принцеси також впливала любовна прив'язаність Чарльза до Камілли Паркер-Боулз, яка після смерті Діани стала його дружиною. За її словами, вона почувала себе зайвою.

Діана Френсіс Спенсер загинула у 36 років в автомобільній аварії, котра сталася у 1997 році в підземному тунелі під площею Альма в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Принцеса Діана кілька разів намагалась покінчити життя самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути