вівторок, 05 липня 2011 11:43

Принц Вільям з дружиною взялися за весла в Канаді
12

Герцог і герцогиня Кембриджські продовжують своє офіційне турне по Канаді. Причому в кожному пункті, зазначеному в програмі візиту, подружжя демонструють свої навики та якості. Напередодні пара відвідала острів Принца Едуарда, де похвалилася своєю непоганою фізичною формою.

Для початку Вільям, який має кваліфікацію пілота рятувального гелікоптера, влаштував невелике шоу, посадивши на воду пошуково-рятувальний вертоліт Sea King. Канада - єдина країна в світі, де пілотів-рятувальників навчають подібного трюку.

Потім подружжя прийняло участь в гонці на човнах-драконах. Кетрін виступила в ролі рульового. На останньому етапі змагань човен принца вирвався вперед, і його команда перемогла.

Вже ввечері Вільям з дружиною опинилися в наступній точці призначення - місті Йеллоунайф.

Нагадаємо, починаючи з 30 червня герцог і герцогиня Кембриджські вже побували в Оттаві, Квебеку та інших містах, де брали участь в урочистих церемоніях і церковних службах, національних святкуваннях, зустрічалися з ветеранами і спілкувалися з молоддю, в тому числі в реабілітаційному центрі для бездомних молодих людей, і навіть взяли участь у кулінарному семінарі.

Офіційний візит пари в Канаду триватиме до 8 липня, після чого герцог і герцогиня на два дні відправляться в Каліфорнію. Тут на них з нетерпінням чекає весь голлівудський бомонд.

Як зізналася Кетрін, вона з дитинства мріяла побувати на острові Принца Едуарда. Справа в тому, що саме тут розгортаються події книги Люсі Монтгомері Anne of Green Gables, яку герцогиня просто обожнювала.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям з дружиною взялися за весла в Канаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути