пʼятниця, 01 липня 2011 11:35

Тисячі канадців на межі істерії зустріли принца Вільяма з дружиною
19

Фото: Reuters

Британський принц Вільям і його дружина Кетрін Міддлтон в четвер прилетіли до Канади під час своєї першої офіційної закордонної поїздки як подружжя.

Подружжя прилетіло в міжнародний аеропорт столиці Оттави на літаку ВПС Канади.

Кетрін і Вільям отримали від Канади запрошення здійснити туди свій перший спільний візит ще до весілля, яке пройшла 29 квітня в Лондоні.

Подружжя почне візит з відвідин Оттави, потім відправляться в Гатіно, Квебек, Монреаль, відвідають міста найменшої канадської провінції на заході - Острів принца Едуарда - Шарлоттаун і Саммерсайд, адміністративний центр Північно-Західних територій Йеллоунайф і завершать візит в Калгарі, Альберта, повідомляє РИА "Новости".

Привітати всенародних улюбленців зібралися тисячі людей. За оцінками журналістів, останній раз подібний ажіотаж на межі істерії спостерігався на останньому концерті місцевої поп-зірки Джастіна Бібера.

Поки сотні шанувальників намагалися потиснути руки Вільяму і Кетрін, фешн-оглядачі оцінили вбрання герцогині. На спільну думку, Її Світлість не прогадала. З літака Кетрін вийшла в сукні прямого крою з синього мережива. Це вбрання з колекції англійської бренду Erdem, креативний глава якого Ердем Мораліоглу родом з Канади. Оглядачі крім почуття стилю віддали належне і дипломатичності герцогині.

Відзначився і герцог. Він виступив з вітальною промовою англійською та французькою мовами. Відзначається, що іноземні слова з вуст Вільяма почуті на публіці вперше.

Згідно з розкладом, Вільям і Кетрін проведуть в Канаді сім днів. Сьогодні, 1 липня, герцогське подружжя відзначить разом з жителями країни 144-й День Канади. Після заплановані поїздка на острів принца Едуарда, в Квебек і провінцію Альберта.

З 8 по 10 липня пара відвідає з офіційним візитом Лос-Анджелес і Західне узбережжя. На Голлівудських пагорбах зараз також дикий ажіотаж - зірки готують найкращі червоні килимові доріжки, пише Kleo.ru.

З чуток, молоді люди вже попередили Девіда і Вікторію Бекхем про намір завітати до них на чашечку чаю, а Елтон Джон планує влаштувати пишну вечірку на честь Вільяма і Кетрін, де їм особисто представлять місцевих селебріті.

Зараз ви читаєте новину «Тисячі канадців на межі істерії зустріли принца Вільяма з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути