пʼятниця, 18 травня 2018 13:50

Принц Гаррі і Меган Маркл проігнорували традиції щодо весільного торта

Принц Гаррі і Меган Маркл проігнорували традиції щодо весільного торта
Принц Гаррі та Меган Маркл порушують королівські традиції Фото: REUTERS

Принц Гаррі та його наречена Меган Маркл порушили традицію щодо вибору весільного торта. Королівські звичаї передбачають багатоярусний варіант десерту.

Однак на майбутньому святкуванні гості пригощатимуться багатошаровим тортом, який складатиметься з трьох частин різного розміру. Вони будуть розміщені окремо, повідомляє видання The Daily Telegraph.

Приготуванням торта займається команда лондонського кондитера Клер Птак.

"Залишилося дочекатися цього дня, щоб побачити цей торт. Останнє, що ми можемо сказати про нього, це те, що він не буде виконаний традиційним чином. Це невеликий відхід від традицій", - заявила Птак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальні родичі та кращі друзі: гості почали прибувати на королівське весілля

За словами кондитера, принц Гаррі і Меган довго обирали смак десерту. Свій вибір зупинили на лимоні з ягодами. У рецепті використовуються близько 200 амалфійських лимонів, 10 пляшок бузинового сиропу, виготовленого з квітів із саду королеви Сандрінгем, 20 кг масла, 20 кг борошна, 20 кг цукру та 500 яєць із Суффолку.

Весілля принца Гаррі та американської акторки Меган Маркл відбудеться 19 травня у Віндзорському замку. До Лондона вже прибула частина гостей. Нещодавно стало відомо, що батько Меган не поведе її під вінець. Напередодні він переніс операцію на серці у Мексиці.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі і Меган Маркл проігнорували традиції щодо весільного торта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути