середа, 16 травня 2018 16:22

Скандальні родичі та кращі друзі: гості почали прибувати на королівське весілля
8

Незвані родичі Меган Маркл приїхали на її весілля
Незвані родичі Меган Маркл приїхали на її весілля
Незвані родичі Меган Маркл приїхали на її весілля
Колега Меган Маркл приїхала на її весілля
Незвані родичі Меган Маркл приїхали на її весілля

Цими вихідними відбудеться весілля принца Гаррі та акторки серіалу "Форс-мажори" Меган Маркл. З цієї нагоди до Лондона приїхали друзі зірки та її родичі. Останні вона не запрошувала на весілля.

У аеропорті Хітроу були помічені краща подруга Меган Маркл, Джессіка Малруні, з синами та донькою. Діти за чутками будуть брати участь у весільній церемонії Меган Маркл разом з сином та донькою принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Саме Джессіку називають копією "Гвінет Пелтроу з Торонто". Вона тримає весільну крамницю і допомагала Меган з вибором весільної сукні. З нею вирушила у останню відпустку перед заручинами. Джессіка знаходиться у вищому товаристві Канади і спілкується з дружиною прем'єр-міністра Канади, Софі Трюдо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вона зробить з тебе посміховисько: принца Гаррі застерегли від одруження з Меган Маркл

Меган Маркл подружилась з Джессікою Малруні через спільне захоплення йогою та собаками. Джессіка походить з родини, яка має бізнес і її статки оцінюються у £50 млн. Тримає власний бренд білизни. Пізніше Джессіка вийшла заміж за старшого сина тодішнього прем'єр-міністра. Зараз з ним розлучена.

Жінки потоваришували, коли Меган у Торонто почала працювати у проекті, стала відодомою завядки ролі Рейчел Зейн у серіалі, який зробив її зіркою.

Раніше стало відомо, що батько Меган Маркл, Томаc, не поведе її під вінець. За чутками у чоловіка проблеми з серцем і він не покине Мексики. Натомість цю місію отримала мати акторки, яка летить з Торонто до Лондона.

У аеропорту Лондона також побачили кузину Маркл та племінників, які не отримали запрошення на весілля. 13 валіз складали багаж родичів зірки "Форс-мажорів". Гості почали постити фото у соцмережі з Лондона. Родичі оселились неподалік місця, де вінчатимуться принц Гаррі та Меган Маркл.

Також у Лондон прибувають гості, яких запросила Меган Маркл на весілля. Колеги акторки за серіалом, Джасінда Баретт, яка знімалась з майбутньою дружиною принца Гаррі, а також актор Габріель Махт. Колеги Маркл активно постять фото з прогулянок біля палацу королеви.

Батько Меган Маркл потрапив у скандал. Позував папараці за гроші. Пізніше Томас вибачився і заявив, що у нього стався серцевий напад за 6 днів після інциденту. Також раніше брат Меган Маркл застеріг принца Гаррі від одруження з акторкою, заявивши, що вона виставить його у не найкращому виді. Брат акторки зазначив, що вона не спілкується з батьком, яким зробив багато для її кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Скандальні родичі та кращі друзі: гості почали прибувати на королівське весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути