пʼятниця, 17 березня 2017 16:58

Прима-балерина розповіла, який продукт допомагає їй тримати ідеальну форму
7

Фото: надала Катерина Кухар

Прима-балерина Катерина Кухар зізналася, що підтримувати ідеальну форму, крім фізичних навантажень, їй допомагають цитрусові. Правильне їх використання — це дієвий метод худнути.

- Якщо у людини немає алергічних реакцій або індивідуальної нестерпності, немає проблем зі шлунком, вона може скористатися моїм методом. Для цього цитрусові потрібно правильно включити в свій раціон. Я, наприклад, щоранку починаю зі склянки лимонної води, а вдень можу випити грейпфрутовий фреш.

Теплу воду з лимоном Катерина випиває щоранку за 30 хвилин до їжи.

- У склянку води потрібно додати сік трохи менше половини лимона. Вода зранку нам потрібна, щоб розбудити свій шлунок і комфортно увійти в свій новий день. Випита натщесерце лимонна вода для схуднення приводить до більш тривалого відчуття ситості і відмінно втамовує спрагу. Іноді в цей напій ще додають мед, а якщо хочуть не просто підтримати себе у формі, а схуднути, можуть його вживати до 2-3 разів на добу. Останній раз випивається вода з лимоном на ніч, приблизно за годину-півтора до сну, - поділилася балерина.

А ось грейпфрутовий фреш Катерина рекомендує вживати рідше.

- Багато дівчат, коли зустрічаються в кафе з подругами, замовляють собі каву, я ж вважаю за краще грейпфрутовий фреш. Часто грейпфрут комбіную з апельсином. Грейпфрут допомагає спалити зайві кілограми в короткі терміни. Він прискорює обмін речовин, знижує ступінь засвоєння жирів. Вживаючи цей напій важливо відмовитися від борошняного та солодкого. Метод хороший, якщо у вас немає проблем зі шлунково-кишковим трактом, ви не страждаєте гастритом. Будь ласка, не варто ним зловживати, особисто я його п'ю час від часу, 2-3 рази на тиждень. Але якщо ви хочете пити частіше, слід проконсультуватися перед цим з дієтологом.

Зараз ви читаєте новину «Прима-балерина розповіла, який продукт допомагає їй тримати ідеальну форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути