середа, 29 квітня 2009 17:45

Приходько шокувала сцена "Євробачення"

Приходько шокувала сцена "Євробачення"
Учасниця "Євробачення-2009" від Росії Анастасія Приходько однією з перших серед конкурсантів побувала на СК "Олімпійський". Побачене настільки вразило співачку, що вона не приховувала своїх емоцій.

- Досі не можу оговтатися, - заявила Настя. - Це буде щось! Говорять, це найбільший критий майданчик, на якому проходив конкурс. По спорткомплексу робочі пересуваються на самокатах та велосипедах. Вже практично побудували сцену, вона величезним півколом займає половину партеру. Як нам розповіли, сцена буде рухома, кожен елемент буквально житиме своїм життям. Над сценою змонтовані величезні плазми, я таких ніколи не бачила. Говорять, ці екрани збирали по всьому світу. Одним словом, такого майданчика ще не було!

Нагадаємо, що 10 травня відбудеться урочиста церемонія відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2009". Україну представлятиме Світлана Лобода. В опитуванні європейських журналістів кліп Лободи отримав найбільшу кількість голосів. Вони відзначили оригінальність, динаміку та насиченість відео, створеного арт-продюсером Світлани Лободи і постановником її виступу Аланом Бадоєвим.

Український кліп отримав 19,4% голосів. На один відсоток від нього відстала Польща, третє місце з результатом 17,3% зайняла Іспанія.

За матеріалами E-motion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Приходько шокувала сцена "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути