вівторок, 15 січня 2019 12:46

Прихильник присвятив мені татуювання: солістка Open Kids розповіла про фанатів та жорстокий шоу-бізнес
4

Гурт Open Kids
Гурт Open Kids
Сергій Бабкін, Анатолій Анатоліч, Олександр Скічко та Лєра Дітковська
Сергій Бабкін та Лєра Дітковська

Український гурт Open Kids має більше мільйона підписників на своєму YouTube каналі.

Влітку група презентувала свою нову роботу під назвою "Стикером".

У кліпі режисер і продюсер групи зробили акцент на підлітковий вік учасниць, з усіма його характерними проявами - емоції, амбіції, різноманітність і настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські артисти-підлітки збирають мільйони переглядів в YouTube

Солістка колективу Open Kids Лєра Дідковська є однією зі старших за віком дівчат. Зараз навчається в університеті, знімається у кіно та активно підтримує власних фанатів. Про зйомки у фільмі, стосунки між дівчатами поза сценою та відданих прихильників розповіла Gazeta.ua.

Як знайшли час на зйомки у картині "11 дітей з Моршина", враховуючи шалену затребуваність гурту Open Kids?

Дуже хвилювалась, що моя команда не дозволить мені брати участь у зйомках через завантажуваність. І до того ж це відповідальність - я могла пропустити концерти, підвести дівчат. Але, слава Богу, все сталося ідеально: у дівчат була відпустка, а я поїхала на зйомки. Було непросто вчити вночі текст, але це неймовірний досвід. Складно, коли зйомки починаються о 8 вечора, а закінчуються о першій дня у торгівельному центрі. Спиш на матрацах поряд з іншими акторами, тобі кажуть, що треба заходити у кадр, а ти не можеш, адже надзвичайно втомлена. Але в цей момент в тобі вмикається професійний артист, який говорить, що ти не даремно тут, що тебе відібрали на кастингу. Тому збираєшся із силами та робиш те, що потрібно.

  Гурт Open Kids
Гурт Open Kids

Серед партнерів на екрані був Сергій Бабкін. Були знайомі до цього?

Знала Сергія Бабкіна і раніше. Ми з дівчатами з гурту слухали його пісні, взагалі захоплююсь українськими співаками, які просувають українську естраду. Приголомшливо було працювати з його дітьми на знімальному майданчику. Вони виявились фанатами Open Kids і ми з донькою Сергія у перерві між зйомками співали наші пісні. Було круто.

На кого з акторів кіно хочеться рівнятися?

Едді Редмен надихає мене неймовірно. Він знімався у фільмі про Стівена Хокінга і отримав премію "Оскар". Дивилась, як він виходив за цією нагородою. Вийшов і просто почав виріщати, не стримував емоцій. На відміну від своїх колег, які говорили звичайні фрази. Це круто: бути таким відвертим і мені подобається, як він працює у кадрі.

Треба бути різноплановою людиною

Зараз навчаєтесь на телеведучу та журналістику. Чому саме такий шлях обрали?

Мене до цього підштовхнули в певній мірі батьки. Але до інтерв'ю у мене завжди лежала душа. Мені цікаво розмовляти. Коли у нас з дівчатами з Open Kids беруть інтерв'ю – то це завжди круто. Але треба бути різноплановою людиною. Було би дивно, якщо я багато років займаюсь танцями та вокалом, знову йти вчитися на те ж саме. В нашій країні можна розвиватися і в чомусь іншому, а потім все це скоординувати і скомпонтувати.

В шоу якого формату бачите себе ведучою?

Точно не політичному, у мене є однокурсники, які більше тяжіють до новин. Близьке щось розважальне, світське. Нам в університеті завжди ставлять у приклад Катю Осадчу, як вона працює. Коли вона брала у нашого гурту інтерв'ю, це було захоплююче.

З дівчатами стали наче сестрами

Не думали про сольну кар'єру? Наприклад, дівочий бенд Spice Girls свого часу став трампліном для його учасниць у шоу-бізнес.

Останні кілька років, коли у нас були невеликі зміни у колективі, стали ще ближчими з дівчатами. Ми за 6 років з ними дуже здружилися. Стали однією родиною, навіть якщо не маємо концертів, то все одно списуємося, йдемо гуляти, стали наче сестрами і завжди говоримо одна одній – ми разом йдемо далі. Зараз пишемо новий альбом та готуємося знімати новий кліп.

  Сергій Бабкін, Анатолій Анатоліч, Олександр Скічко та Лєра Дітковська
Сергій Бабкін, Анатолій Анатоліч, Олександр Скічко та Лєра Дітковська

У Open Kids велика армія фанатів. Який найбожевільніший прояв відданості прихильників відчули на собі?

Хлопець з Харкова зробив татуювання присвячені мені. Я спочатку не повірила йому і написала, що сподіваюсь, вони не справжні, адже на це можуть погано відреагувати його друзі та родина. Він витатуював нікнейм мого інстаграму "lerony_17", дату мого народження, хештег "круче все", як називається одна з наших пісень і логотип Open Kids. Мене це дуже здивувало, я запитала, чи зробив він це несвідомо? Але він каже: "Ти мене мотивуєш, хотів цей фрагмент життя викарбувати, батьки не проти".

Напряму спілкуєтесь з прихильниками у соцмережі?

Останнім часом стала частіше приділяти цьому час. Тому що захотілося бути ближче. Ми бачимося з прихильниками на концертах та на інших заходах. Є діти, які хочуть поради, але не можуть звернутися до батьків напряму. У когось погані стосунки, у когось проблеми у школі. А підлітки не будуть ділитися зі всіма проблемами. У мене є паблік у інстаграмі, описую там все що мене надихає та мотивує. Там не багато підписників, але не це важливо. Головне, що хто захоче - мені напише і я всім відповідаю.

Open Kids навіть серед своїх більш старших колег збирає найбільші зали країни. В чому феномен такого успіху?

На мою думку, не було альтернатив та інших гуртів накшталт нашого. Ми перші запустили цю хвилю дитячого шоу-бізнесу. Раніше в Україні та країнах СНГ були пісні у дитячих колективів про прогулянки, сонечко, більш дитячі пісні. А підлітки все одно зараз швидко розвиваються, вони стильні. Ми, Open Kids, були самими собою, з нами нічого не створювали, напевно, це головна особливість. Ми прийшли такими в нашу творчу студію і створили проект. І ще головний момент: ми ніколи не бажали і не йшли до популярності, просто займались улюбленою справою. Все склалося саме собою.

На церемонії вручення премій відбуваються скандали, та ми ніколи в цьому не беремо участь

Існує думка, що шоу-бізнес жорстокий. Розділяєте її?

Думаю так, але мені дуже сильно пощастило з командою, тому що вона нас захищає від усього. Часто, коли приходимо на церемонії вручення премій, там відбуваються скандали та розбірки, ми ніколи в цьому не беремо участь. З нами це ніколи не перетинається. Ми живемо в своєму дружньому сімейному колективі. Виходимо у світ, просто як артисти, які роблять свою музику для підлітків.

  Сергій Бабкін та Лєра Дітковська
Сергій Бабкін та Лєра Дітковська

Open Kids - перші підлітки в Україні, які підкорили шоу-бізнес. Вони - учасники масштабної музичної премії M1 Music Awards. Їх називають найвпливовішою музичною поп-групою серед дітей та підлітків.

Спільна відео-робота Open Kids і Quest Pistols Show на пісню "Круче всех" менш ніж за 2 місяці, зібрала 22-а мільйони переглядів і була номінована в декількох категоріях на музичну премію M1 Music Awards. Кліп на пісню "Хулиганить" за 3 тижні зібрав майже 5 мільйонів переглядів.

Зараз ви читаєте новину «Прихильник присвятив мені татуювання: солістка Open Kids розповіла про фанатів та жорстокий шоу-бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути