Ексклюзиви
вівторок, 04 липня 2023 15:46

Прибрала алкоголь та вуглеводи: Неплях розсекретила, як їй вдалося схуднути
7

Анна Неплях розказала, як їй вдалося схуднути
Фото: instagram.com/neplyah
Анна Неплях розказала, як їй вдалося схуднути
Анна Неплях розказала, як їй вдалося схуднути
Анна Неплях розказала, як їй вдалося схуднути
Анна Неплях розказала, як їй вдалося схуднути

"Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях похизувалася струнким тілом.

Зірка розповіла, як їй вдалося схуднути. Секретом поділилася в Instagram.

Неплях обмежила харчування, бо їй не можна було займатися фізичними навантаженнями. У перший місяць вона продовжувала вживати алкоголь. Також їла білки, овочі та всі фрукти.

"Так у мене зійшло 2 кг за місяць. Після святкування дня народження я вирішую прибрати алкоголь (вино, шампанське, яке я так люблю, бо у ньому багато цукру) і дозволяти собі лише у святкові дні. Окрім того, я повністю прибираю вуглеводи, навіть гречку, яку я так люблю", – розповіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астаф'єва сексуально вигнулась у сукні з екстремальними розрізами

Модель не обмежувала себе в кількості їжі – харчувалась за відчуттям і бажанням. Зараз Неплях повернулась до фізичної активності.

"Так за 10 днів я схудла на 3 кг, бо з мене пішов алкогольний, водний набряк. Вже майже місяць, як я не їм вуглеводи. Дуже прикольне відчуття того, як їжа тонко може впливати на організм і як ти можеш дійсно контролювати голод. По факту: повністю виключила вуглеводи й вино, шампанське", – підсумувала.

Українська захисниця Євгенія Емеральд розсекретила свою вагу і показала фігуру після пологів. Снайперка за два тижні схудла на 11 кілограм, нині Емеральд важить 59,8 кіло. Євгенія також опублікувала фото, на якому показала, який вигляд має її фігура через два тижні після пологів. Вона багато працювала над собою під час вагітності, тож такий результат – це її заслуга, а не генетика, зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Прибрала алкоголь та вуглеводи: Неплях розсекретила, як їй вдалося схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути