понеділок, 26 квітня 2021 15:34

Працював актором і ніколи не був на морі: що відомо про переможця "Голосу країни"
10

Тріумфатором вокального шоу "Голос країни-11" став 25-річний Сергій Лазановський із команди Наді Дорофєєвої. Він отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі Atlas Weekend.

Лазановський родом із села Попельники на Івано-Франківщині. Любов до музики виплекала в ньому мати: вона співала завжди і скрізь.

В одному з інтерв'ю хлопець розповідав, що міг стати фармацевтом. Але згодом вирішив піти навчатися на кафедру сценічної майстерності Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Під час навчання підробляв ведучим на весіллях.

Після завершення навчання Лазановський працював актором в Івано-Франківському драматичному театрі й телеведучим на каналі "UA: Карпати". Також викладав на музичній кафедрі в Університеті Короля Данила й у телекласі. Ще підробляв ведучим свят.

Переможцем 11-го сезону вокального шоу став Сергій Лазановський
Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi
Переможцем 11-го сезону вокального шоу став Сергій Лазановський
Переможцем 11-го сезону вокального шоу став Сергій Лазановський
Тренеркою переможця 11-го сезону вокального шоу Лазановського була Дорофєєва
Тренеркою переможця 11-го сезону вокального шоу Лазановського була Дорофєєва

Співак давно мріяв узяти участь у вокальному шоу. І в 11-му сезоні наважився це зробити. Раніше він розповідав, що хотів потрапити до команди Тіни Кароль. Але через те, що виступав в останній день "сліпих прослуховувань", місць у команді артистки не залишилося. Дорофєєва повернулася до нього першою, тому він обрав її.

"Я відчув шалене тепло й любов від неї, тому мій вибір був однозначним. Про це не пошкодував жодного разу. Це тренерка, про яку реально можна мріяти", - зауважив співак.

Лазановський вибув із шоу після нокаутів і не зміг потрапити в прямі ефіри. Завдяки глядацькій підтримці він не лише повернувся на сцену, а і здобув перемогу.

Маловідомі факти про переможця 11-го сезону шоу "Голос країни":

1. Працював актором і телеведучим. Згодом звільнився, щоб стати співаком.

2. Ніколи не відпочивав на морі. Має мрію: втілити в реальність таке задоволення для себе й батьків.

3. Йому найбільше запам'яталося перше кохання: тоді він пережив усі емоції, які тільки могли бути.

4. Не п'є каву.

5. Боїться темряви: йому завжди ввижається, що хтось стоїть за спиною. Через це не дивиться фільми жахів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперфінал "Голосу країни-11": Тіна Кароль зробила неочікувану заяву

Пропонуємо переглянути виступ Лазановського в третьому етапі суперфіналу. Співак виконав композицію You Are The Reason, з якою і прийшов на це шоу.

У неділю, 25 квітня, відбувся останній прямий ефір 11 сезону оновленого вокального шоу "Голос країни". Глядачі проєкту завдяки голосуванню обрали переможця поміж чотирьох суперфіналістів. Останній випуск складався з трьох блоків. Після кожного з них один учасник залишав шоу. На першому етапі суперфіналісти виконували нову пісню, яку готували впродовж тижня, на другому - виступали дуетом разом зі своїм тренером, а в третьому — знову співали ту композицію, з якою прийшли на сліпі прослуховування.

Зараз ви читаєте новину «Працював актором і ніколи не був на морі: що відомо про переможця "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути