понеділок, 26 квітня 2021 00:20

"Голос країни-11": хто переміг у шоу

"Голос країни-11": хто переміг у шоу

У неділю, 25 квітня, відбувся останній прямий ефір 11 сезону оновленого вокального шоу Голос країни. Глядачі проекту завдяки голосуванню вибрали переможця серед чотирьох суперфіналістів.

Останній випуск складався з трьох блоків. Після кожного з них один учасник залишав шоу. На першому етапі суперфіналісти виконували нову пісню, яку готували впродовж тижня, на другому - виступали дуетом разом зі своїм тренером, а в третьому - знову співали ту композицію, з якою прийшли на сліпі прослуховування.

Переможця обирали виключно глядачі шляхом голосування в режимі реального часу. Тренери могли тільки спостерігати за виступами і підтримувати своїх учасників.

В результаті глядацького голосування, переможцем оновленого шоу "Голос країни-11" став Сергій Лазановський. Його зірковий наставник Надя Дорофєєва вперше стала тренером-переможцем. На додаток до звання Голосу країни-2021, Лазановський в якості нагороди отримає квартиру в одному з київських ЖК, а також можливість виступити на одному з найпопулярніших фестивалів України - Atlas Weekend.

"Голос країни" - українське вокальне телевізійне шоу телеканалу "1+1", адаптація оригінального формату The Voice of Holland. Шоу орієнтоване на пошук професійних і непрофесійних голосів. Його відмінність від звичних вокальних телевізійних шоу - високі вимоги до рівня вокалу. Переможець отримає квартиру в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Голос країни-11": хто переміг у шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути