понеділок, 31 серпня 2020 07:47

Повернення легенд та головний "повелитель вовчиць" в образі привида: як минув перший ефір "Танців з зірками"

Повернення легенд та головний "повелитель вовчиць" в образі привида: як минув перший ефір "Танців з зірками"
30 серпня на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір оновленого сезону проєкту "Танці з зірками". Фото: tochka.net

30 серпня на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір оновленого сезону проєкту "Танці з зірками".

Ефір був сповнений пристрасними та яскравими танцями, окрім того не минуло і без неочікуваних новин. На початку ефіру повідомили, що 2 із 14 пар захворіли на коронавірус. Це ведуча Ольга Фреймут та Ілля Падзіна. А також акторка Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко. Остання із пар на паркет не вийшла.

Традиційно вели прямий ефір шоу Юрій Горбунов та Тіна Кароль, а на зірковому балконі у першому ефірі зустрічала учасників після виступів легенда шоу, переможниця першого оновленого сезону проєкту – Наталія Могилевська. Вона назвали новий сезон шоу "платиновим".

Відкрили перший ефір шоу фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна та Дмитро Жук, які виконали запальне ча-ча-ча.

Неабияк здивував своїм романтичним виступом учасник гурту MOZGI та "Время и Стекло" Позитив, який зі своєю партнеркою Юлією Сахнєвич виконав віденський вальс.

Пишнотіла реперка alyona alyona зі своїм партнером Юрієм Гуричем виконала енергійну сальсу, яка на жаль не дуже високо оцінили судді шоу.

Також через 14 років на паркет повернулася співачка Надія Мейхер, яка виконала сексуальну румбу в парі з Кирилом Васюком.

Найвищий бал від суддів отримала співачка Санта Дімопулос, яка разом з Максом Леоновим станцювала самбу, яку з минулого сезону називали вбивцею. Однак Санті вона далася дуже добре. Примітно, що свій танець співачка розпочинала в костюмі черниці, який зняла, опинившись у синій спокусливій сукні.

Ніжним фокстором захопили і Слава Камінська з Дмитром Дікусаром. Пара під час свого танцю піднялася над сценою, продемонструвавши зворушливі па у повітрі.

Варто зазначити, що своїм виступом на паркеті приголомшила і вагітна Ілона Гвоздьова. Танцівниця разом зі своїм зірковим партнером Дмитром Танковічем виконала запальну ча-ча-ча на 8-му місяці вагітності. Пара влаштувала на паркеті справжній театр, який на жаль не дуже високо оцінили судді шоу.

Ольга Фреймут, яка хвора на коронавірус також вирішила не здаватися і все ж таки станцювала ніжний фокстрот, який готувала разом зі своїм патрнером Іллею Падзіною.

А от закривав перший ефір оновлених "Танців з зірками" улюбленець жінок, співак Олег Винник, який разом із своєю партнеркою Оленою Шоптенко виконав зухвале танго. Виконавець втілив образ "Привида Опери" під власне виконання композиції The Phantom of the Opera.

Згідно з правилами проєкту, жодна з пар не покинула шоу. Проте судді ставили оцінки. За підсумками першого прямого ефіру до трійки лідерів увійшли Санта Дімопулос та Макс Леонов – 28 балів, Надія Мейхер та Кирило Васюк – 26 балів, Тарас Цимбалюк та Яна Заєць - 26 балів, Ольга Фреймут та Ілля Падзіна також 26 балів та Олег Винник з Оленою Шоптенко - 25 балів. Останньою у турнірній таблиці з 16 балами опинилася пара alyona alyona та Юрія Гурича.

Суддями нового сезону проєкту "Танці з зірками" стали прима-балерина Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та легендарний Григорій Чапкіс.

Зараз ви читаєте новину «Повернення легенд та головний "повелитель вовчиць" в образі привида: як минув перший ефір "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути