понеділок, 21 травня 2018 13:41

Потап став музичним продюсером української комедії "Скажене Весілля"

Автор: FILM.UA
  Ірина Горова та Потап. MOZGI Entertainment виступить cпівпродюсером стрічки "Скажене весілля"
Ірина Горова та Потап. MOZGI Entertainment виступить cпівпродюсером стрічки "Скажене весілля"

Компанія "Прототип продакшн" та продюсерський центр MOZGI Entertainment почали співпрацювати над українською комедією "Скажене Весілля", що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Зйомки розпочнуться наприкінці травня, а прем'єра фільму відбудеться цієї осені.

"Для нас велика честь брати участь у виробництві українського фільму в якості партнера такої прогресивної компанії як FILM.UA Group. Нас з Іриною Горовою давно цікавив кінобізнес і ми починаємо здійснення своєї кіномрії разом з командою професіоналів. Удвічі приємніше створювати український продукт для українського ринку українською мовою", — коментує Олексій Потапенко (Потап), музичний продюсер фільму.

"Яке ж весілля без MOZGI-в?! Я дуже радий, що до нашого проекту долучилися такі партнери, та впевнений, що вже незабаром на всіх весіллях країни будуть співати й танцювати під скажені саундтреки від Потапа", - зазначив продюсер стрічки "Скажене Весілля" Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап з підопічними записали саундтрек до комедії

10 травня відбулася прем'єра першого офіційного саундтреку комедії "Скажене Весілля" — пісні "Промінь". Україномовну композицію, написану Потапом та Позитивом, виконали All Stars MOZGI Entertainment — "Время и Стекло", MOZGI і Michelle Andrade.

Стрічка "Скажене весілля" розповідає про життя директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка. Доньку Катю він відправляє до Франції на навчання. Однак на чоловіка чекає несподіваний поворот — донька повідомляє, що виходить заміж за французького лікаря, кардіохірурга Франсуа.

"Середюки — європейська родина!" — повторює Василя. Та він не припускав, що омріяний європейський зять буде афрофранцузом. У голові головного героя з'являється план скасування весілля.

Зараз ви читаєте новину «Потап став музичним продюсером української комедії "Скажене Весілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути