вівторок, 02 червня 2020 11:25

Порноактриса поділилась секретом заробітку на карантині

Порноактриса поділилась секретом заробітку на карантині
Порноактриса Мейтленд Ворд придумала, як заробити під час карантину. Фото:instagram Maitland Ward

Спосіб заробітку під час карантину розкрила актриса Мейтленд Ворд, яка пішла з дитячого серіалу Boy Meets World в порно.

За період обмежень у неї значно збільшилася кількість підписників і дохід, про це актриса розповіла в інтерв'ю виданню The Ringer.

Через карантин Ворд змушена призупинити роботу. Тому актриса заробляє на продажу своїх відвертих фото і відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повністю гола: дружина футболіста виставляє божевільні фото в Instagram

На її акаунт у сервісі OnlyFans підписані більш як 15 тисяч осіб. Всі вони вносять обов'язкову щомісячну оплату, щоб отримати доступ до контенту Ворд.

Дописувачі платять актрисі по 7,99 долара на місяць, а її заробіток складає 120 тисяч доларів на місяць. Також дівчина проводить приватні бесіди і особливі трансляції. В одній з них зірка голою готувала печиво.

За словами актриси, з початку карантину кількість дописувачів на її сторінці значно збільшилася. Дівчина обіцяє продати свої відверті ролики, а гроші передати організаціям, що допомагають в боротьбі з коронавірусом.

Продюсер порнофільмів Еріка Ласт зняла документальне кіно для дорослих під назвою "Секс і любов під час карантину". У ньому взяли участь 6 порнозірок. Актори у стрічці розкажуть, як змінилася їхня робота під час карантину.

Зараз ви читаєте новину «Порноактриса поділилась секретом заробітку на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути