Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2009 20:42

Пономарьов зняв дружину в своєму кліпі (ФОТО)
5

"Ніколи тебе не віддам" - ці слова Олександр Пономарьов повторював десятки разів під час зйомки нового кліпу на однойменну пісню.

Зйомки відео проходили на території Автодору, а також в межах Національного університету фізкультури та спорту.

На роль головної героїні співак узяв свою кохану дружину - Вікторію. Режисером кліпу став давній приятель і колега артиста Ігор Стеколенко. Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов вже співпрацював з братами Стеколенко в кліпах "100 kisses", "Ти дочекайся мене", "Варто чи ні".

"Ніколи тебе не віддам", написана композитором Ніколо, не стала виключенням, співак знову вирішив задіяти в створенні нового шедевра відомий режисерський тандем.

- Це дуже зворушлива і красива пісня про кохання. Ті, хто її вже чув, не залишилися байдужими, - ділиться емоціями Олександр.

За задумом кліпмейкера люди, які кохають один одного, хочуть зупинити час, аби бути один з одним набагато довше, ніж є насправді.

Закохані насолоджуються кожною секундою, проведеною разом, і намагаються найяскравішу мить прояву почуттів перетворити на вічність.

- Мені подобається підхід режисера і те, що багато уваги приділяється деталям, які виділяють характерні риси, настрій картини.

Олександр Пономарьов, задоволений попередніми результатами робіт з братами Стеколенко, упевнений, що цей кліп однозначно займе гідне місце в українському шоу-бізнесі.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов зняв дружину в своєму кліпі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути