Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2009 17:21

Пономарьов відзначив день народження по-гангстерськи (ФОТО)
6

Відомий співак Олександр Пономарьов влаштував святкування 36-річчя в гангстерському стилі.

Із цього приводу сім"я артиста зібрала близьких друзів і колег в одному з відомих столичних ресторанів. Ініціатором вечірки став Дон Пономарьов, а організаційні моменти узяла на себе дружина Вікторія.

Сам іменинник на місце події з"явився одним з перших, під"їхавши до входу на шикарному Б"юїку 30-х років.

Ті, хто пройшов аудієнцію у поважаного Дона, могли зайняти себе грою в покер. До речі, враховуючи заборону ігрового бізнесу в країні, з валюти приймалися тільки "панобакси".

З голів мафіозних сімей були помічені: Олександр Асаулюк, Лілія Подкопаєва, Сергій Єрмаков, Таїсія Повалій та Ігор Ліхута, Остап Ступка з дружиною, Наталія Валевська, Ірина Білик з Дмитром Дікусаром, Василь Бондарчук, Олександр Богуцький, Володимир Вірчис, Андрій Задорожний, Юрій Фальоса, Дмитро Клімашенко, Влад Ряшин та інші.

Цього вечора Олександр Пономарьов просто світився від щастя, приймаючи чергову порцію привітань і оригінальних подарунків. А дарували, в основному, раритетну зброю, картини і сувеніри. Наприклад, подружжя Ступки піднесли в якості подарунку дорогу шкатулку ручної роботи, Дмитро Клімашенко - ікону, а подружжя Ліхута - Повалій вирішили проявити оригінальність, вручивши статуетку бога щастя.

Але найбільш непередбачуваним для Олександра стало музичне привітання дружини Вікторії за участю двох протеже продюсерського центру Пономарьова - Tori Joy і Ірини Пойзен. А також несподівано порадувала дочка співака - Євгенія, яка виконала пісню "Любиш ти мене чи не любиш". У Жені, як виявилось, чудові вокальні дані.

Гостей пригощали європейською кухнею, а оскільки в 30-х роках був сухий закон, міцні напої подавали в чашках. Кульмінацією вечора став урочистий торт прикрашений валютою.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов відзначив день народження по-гангстерськи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути