Ексклюзиви
середа, 23 травня 2018 16:05

Понад 2000 жінок та чоловіків взяли участь у кастингу на проект "Модель XL"
10

У Києві відбувся кастинг другого сезону реаліті проекту «Модель XL»
Фото: Прес-служба
У Києві відбувся кастинг другого сезону реаліті проекту «Модель XL»
У Києві відбувся кастинг другого сезону реаліті проекту «Модель XL»
У Києві відбувся кастинг другого сезону реаліті проекту «Модель XL»
У Києві відбувся кастинг другого сезону реаліті проекту «Модель XL»

Минулої суботи відбувся відкритий кастинг на другий сезон реаліті "Модель XL" на "1+1", яке поклало початок модельному бізнесу плюс сайз в Україні.

У 12 павільйоні ВДНГ вишикувалася черга з кількох сотень красунь з пишними формами, які мріють зламати застарілі стандарти краси та стати учасницями нового сезону реаліті. Ще півтори тисячі заповнити анкети на сайті телеканалу завчасно. Серед дівчат були й ті, що не змогли потрапити до проекту минулого року, і вирішили випробувати удачу вдруге. Так, у кастингу вдруге взяли участь Наталя Бойченко з Харкова, яка увійшла до ТОП-10 учасниць першого сезону та залишила проект, та Вікторія Яні, яка подавала анкету і минулого року.

Серед жінок, які вирішили взяти участь у кастингу та розпочати модельну кар'єру, були представниці різних професій: чемпіонка України з бойових мистецтв, акторка цирку, метальниця молоту, інстаграм блогер, військова, науковець, хоровий диригент, бібліотекар, біолог, співробітниця митниці, акушер, майстер з тату, тренер з баскетболу, картограф та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця проекту "Модель XL" стане обличчям колекції Андре Тана

Цьогоріч на кастинг завітали навіть кілька чоловіків-моделей, які також прагнуть розширити сучасні уявлення про красу та довести, що в українському модельному бізнесі настав час звільнитись від надуманих стандартів та упереджень.

Загалом у кастингу на другий сезон проекту взяло участь близько 2300 жінок та чоловіків з різних куточків Україні та навіть інших країн: Іспанії, Ізраїлю, Польщі, Канади, Молдови, Чехії, Грузії, Білорусі та Казахстану.

Переможницею першого сезону реаліті "Модель XL" стала молода мама з Івано-Франківська Марія Павлюк, яка прикрасила обкладинку відомого глянцю "Cosmopolitan" та стала обличчям колекції Андре Тана "A.Tan+".

Зараз ви читаєте новину «Понад 2000 жінок та чоловіків взяли участь у кастингу на проект "Модель XL"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути