Ексклюзиви
понеділок, 25 вересня 2017 23:54

Переможниця проекту "Модель XL" стане обличчям колекції Андре Тана
6

Фото: Прес-служба

Вже у жовтні на "1+1" стартує реаліті "Модель XL", яке кине виклик суворим стереотипам краси та подарує одній з 10 учасниць з пишними формами квиток у модельний бізнес.

Нещодавно під час революційного показу колекції Андре Тана на Ukrainian Fashion Week, на якому вперше в Україні вийшли на подіум моделі з пишними формами, стали відомі імена членів журі "Модель XL". Ними стали ведуча "1+1" Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма та відома модель плюс-сайз з Латвії Тетяна Мацкевич.

Учасницям проекту доведеться пройти цікаві та складні випробування, щоб отримати головний приз – стати обличчям першої колекції Андре Тана для дівчат з формами "A.Tan+" та прикрасити обкладинку популярного глянцевого журналу Cosmopolitan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніші пишнотілі моделі України дефілювали на показі Андре Тана

"У цьому проекті я хочу знайти обличчя для свого нового бренду для дівчат з пишними формами "А.Tan +". Переможниця стане його амбасадором і отримає масштабну рекламну кампанію. Вона буде на бігбордах по всій Україні", - зазначив Андре Тан.

Крім того, переможниця "Модель XL" стане першою українською моделлю плюс-сайз, яка прикрасить обкладинку глянцю в нашій країні.

"Епоха будь-яких стандартів вже давно минула. Головне, що тепер має значення - це харизма, бажання і характер, а ще справа, яку ти робиш, а не параметри твого тіла. Проект "Модель XL" повністю відображає ці тренди. Ми із задоволенням покажемо і розповімо на сторінках нашого журналу про переможницю. На обкладинці українського Cosmopolitan вже були пишнотілі красуні - і Ешлі Грехем, і Ребел Вілсон. Але це закордонні зірки, а українська модель плюс-сайз вперше стане героїнею номеру", - говорить головний редактор Cosmopolitan Олександра Буринська.

Член журі проекту Катерина Осадча розповіла, на що зважали тренери на кастингу, обираючи майбутніх претенденток на перемогу:

"Ми на кастингах зважали на те, як дівчата вміють подати себе, як вони володіють власним тілом, чи вони не соромляться своїх форм та чи вміють презентувати себе найліпшим чином".

Член журі проекту Влад Яма розповів, що цікаві випробування на проекті допоможуть учасницям отримати необхідні для моделі навички:

"У цьому проекті ми нагадуємо і допомагаємо дівчатам повірити, що вони красиві, незалежно від параметрів. Під час випробувань ми направляємо їх, даємо уроки, допомагаємо навчитися вести себе в кадрі, дефілювати".

Перша латвійська модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич зазначила, що проект допомагає учасницям стати впевненішими в собі, та вже помітила позитивні зміни з початку зйомок:

"Більшість дівчат прийшли на проект дуже закомплексованими, невпевненими у собі. Вже зараз помітно, як вони розкриваються, починають вірити в себе, навчаються подавати себе якнайкраще. Ззовні помітно цю впевненість, вона робить дівчат ще привабливішими".

Зараз ви читаєте новину «Переможниця проекту "Модель XL" стане обличчям колекції Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути