середа, 18 грудня 2019 16:09

Полякова зняла кліп-пранк на пісню про нічних жриць

  Полякова випустила комедійне відео. Фото: Instagram
Полякова випустила комедійне відео. Фото: Instagram

Співачка Оля Полякова випустила несподівану колаборацію з мережею супермаркетів АТБ. У новому відеоролику артистка розповідає про дівчат, яким важко втриматися перед їжею після півночі.

Спеціально для зйомок "Ночной жрици" співачка залучила переможців 5 сезонів "Ліги сміху", тренером якого поп-діва є протягом 4 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап, Винник та Полякова записали саундтрек до "Скаженого весілля 2"

Головну чоловічу роль виконав Марк Куцевалов ( "Примарний Гонщик", переможець 2-го сезону), Віктор Рожевий і Станіслав Антіпов (дует-переможець 3-го сезону "Загорецька Людмила Степанівна"), Ірина Карабач і Анастасія Ткаченко (володарка титулу "найкраща актриса" 5-го сезону "Ліги Сміху").

Режисерами нового відео виступили Дмитро Маніфест і Дмитро Шмурак.

В рамках співпраці з АТБ шанувальники співачки отримають не тільки гумористичне відео, а й нову лінію цукерок "Королева Ночі" і "П'яна вишня", а також шампанське, випущене під однойменним брендом "Королева Ночі".

Нещодавно Настя Каменських і Оля Полякова поцілувалися в ефірі шоу "Х-фактор". Крім цього, для зйомок у вокальному шоу співачки підібрали відверті образи.

Зараз ви читаєте новину «Полякова зняла кліп-пранк на пісню про нічних жриць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути