середа, 26 серпня 2009 10:27

Полякова майже повторила голий подвиг Руслани (ФОТО)
5

Концерт в Києві на Майдані, присвячений Дню Незалежності України, закінчився для співачки Олі Полякової рішенням змінити номер свого мобільного телефону.

Під час концерту, в якому вона брала участь і як ведуча, і як артистка, зі сцени сама ж Суперблондинка назвала свій номер без останніх трьох цифр. Вона пообіцяла першому, хто правильно підбере номер і зможе їй додзвониться, подарувати мобільний телефон.

"Це був повний експромт, - говорить Полякова. - Організатори попросили потягнути час і мені прийшла в голову ось така весела інтрига. Я майже була упевнена, що підібрати мій номер нікому не вдасться. Першим був киянин Максим Чепелюк. Йому, як і обіцяла, я подарую мобільний телефон", - говорить артистка.

Під час концерту на Майдані Незалежності Оля Полякова представила глядачам свою нову музичну програму, переведену спеціально для цього на українську мову.

Нагадаємо також, що саме з цією програмою восени Суперблондинка збирається виступити перед московською аудиторією в рамках свого місіонерського візиту дружби і взаєморозуміння блондинок України та Росії.

Нагадаємо, три роки тому українська співачка Руслана потрапила в дуже неприємну історію. Одне з "жовтих" видань опублікувало пікантні фото співачки під час одного з виступів. На сцену зірка вийшла в дуже короткій спідниці і без спідньої білизни. Жвавий папараці зміг зняти Руслану в такому неординарному вигляді.

За матеріалами Mpress

Зараз ви читаєте новину «Полякова майже повторила голий подвиг Руслани (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути