четвер, 06 жовтня 2011 13:33

Пологи Ольги Полякової знімало телебачення

Пологи Ольги Полякової знімало телебачення

5 жовтня у столичному пологовому будинку співачка Ольга Полякова народила дівчинку. Зріст дитини 55 см, вага — 3,2 кг.

"Ольга народила дитину рівно о 18.00. Пологи пройшли нормально. Зараз Оля і дитина почуваються нормально", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua прес-секретар Ольги Полякової Вікторія.

"Ім'я для дівчинки вже придумали, але його тримають у секреті", - додала вона.

Під час пологів у палаті був присутній чоловік співачки. Процес знімали на камери двоє операторів з телеканалу М1. За кілька місяців до цього Полякова влаштувала аукціон, на якому продавала право на зйомки відео. Ціну не розголошують. Хоч відомо, що торги стартували з одного мільйона гривень. Виручені гроші співачка витратить на благодійність.

"Під час вагітності Оля відкрила в собі талант художника — вона почала малювати картини животом. Скоро вона хоче зробити виставку-аукціон своїх робіт. Зароблені гроші теж підуть на благодійність", - розповіла Вікторія.

Перед пологами Полякова не відпочивала. Вона давала концерти, презентувала кліп на пісню "Шарик" і знялася у телевізійному реаліті-шоу "Привет, декрет!".

"У декреті Оля не засуджуватиметься. Максимум, що вона може собі дозволити — це 2-3 тижні відпочинку. Потім знову почне активну концертну діяльність", - розповіла Вікторія.

Ольга Полякова має старшу доньку Марію. Зараз дівчинці 6 років. У вересні вона пішла до 1 класу столичного французького ліцею.

Зараз ви читаєте новину «Пологи Ольги Полякової знімало телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути