середа, 25 червня 2014 11:20

Поліна Гагаріна заручилась у Парижі

Автор: onlynew.info
 

Співачка Поліна Гагаріна отримала пропозицію руки і серця від знаменитого московського фотографа Дмитра Ісхаков. Зробив він це в найромантичнішій країні світу - у Франції.

Про роман Поліни і світського фотографа стало відомо зовсім недавно. В лютому цього року Поліна стверджувала в інтерв'ю, що настільки розчарувалася в інституті шлюбу з Петром Кисловим, що тепер її заміж не заманиш. Єдина причина, з якої вона погодилася б знову зв'язати себе узами шлюбу - це вагітність.

"До штампу в паспорті я погано ставлюся. Заміжня я вже була, все там знаю і мене туди не тягне. Якщо ж доля розпорядиться так, що я знову буду виходити заміж, то це буде зовсім не так, як в перший раз. Це повинна бути інтимна церемонія, на якій будуть присутні тільки найближчі люди, без показухи і вже точно без камер. Крім того, для того, щоб я зважилася заміж, повинна бути тільки одна причина: вагітність "- сказала артистка.

Через два місяці після інтерв'ю Гагаріна була по вуха закохана, і з задоволенням розповіла про свого нового бойфренда. Вона заявила, що Діма - саме та людина, яку вона представляла в своїх мріях.

"Я можу щодня захоплюватися ним і пишатися. Він талановитий, розумний і дуже привабливий. Мені важливо, що він піклується про мене, підтримує. Рідко коли такі речі поєднуються в одному чоловікові, але мені пощастило - в Дімі все є", - сказала Гагаріна у квітневому інтерв'ю.

Исхаковому приписували безліч романів з красивими і знаменитими жінками, але сам Дмитро наполягає, що величезна частина цих чуток не мають реального підгрунття, тим більше, що його не цікавлять швидкоплинні інтрижки, він хоче серйозних відносин, сім'ю, дітей.

"Я обожнюю дітей і хотів би відбутися як батько пару-трійку раз. У мене є недолік - недовірливість, і хоча його приписують практично всім чоловікам, він і мене вже дістав. Тому я щиро співчуваю всім жінкам, хто терпить це у своїх чоловіках" - сказав Дмитро і додав, що планує змінювати свій автомобіль на позашляховик, щоб у ньому була можливість перевозити сімейні велосипеди, та й усю сім'ю теж, їздити на відпочинок.

Зараз ви читаєте новину «Поліна Гагаріна заручилась у Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути