четвер, 21 червня 2012 15:41

Поліція не стала порушувати кримінальну справу за заявою Сергія Зверєва

Поліція не стала порушувати кримінальну справу за заявою Сергія Зверєва
Зараз матеріали знаходяться в прокуратурі на перевірці Фото: aifudm.net

Московські поліцейські не стали порушувати кримінальну справу за заявою стиліста Сергія Зверєва про шахрайство, повідомили в четвер в прес-службі УВС по ЦАО ГУМВС Росії по Москві.

"Зараз матеріали знаходяться в прокуратурі на перевірці. Результати перевірки поки невідомі", - сказав співрозмовник.

Відомий шоумен в квітні написав у поліцію заяву про шахрайство. За словами Зверєва, рік тому до нього звернулися двоє чоловіків, які запропонували безкоштовно створити офіційний сайт шоумена, де буде представлена вся інформація про організацію виступів.

Зверєв розповів, що зустрівся з цими людьми, і йому відразу здалося, що вони виглядають як аферисти. Але після того, як чоловіки запевнили Зверєва, що у них великий досвід і розповіли, як захоплюються його творчістю, а також запропонували зробити все безкоштовно, шоумен дав згоду і зробив кілька фотографій, а також записав відеозвернення для нового сайту.

Через деякий час стиліст зайшов на сайт і зрозумів, що його обдурили. За його словами, відразу ж, як з'явився сайт, замовники з різних міст стали скаржитися його помічникам на неможливість організувати виступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Зверєв став жертвою кібершахраїв

Зверєв також додав, що на прохання закрити сайт чоловіки зажадали заплатити їм за виконану роботу 300 тисяч рублів. Шоумен має намір домагатися закриття сайту і відшкодування фінансових втрат, пов'язаних з такими виступами.

Зараз ви читаєте новину «Поліція не стала порушувати кримінальну справу за заявою Сергія Зверєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути