Ексклюзиви
пʼятниця, 28 жовтня 2011 16:02

Поліцейських звільнять з роботи за охорону Періс Хілтон

Поліцейських звільнять з роботи за охорону Періс Хілтон

Трьом співробітникам антитерористичного загону польської поліції пригрозили звільненням за те, що вони у вільний від роботи час займалися охороною Періс Хілтон, яка приїхала в місто Катовіце на відкриття торгового центру, повідомляє місцеве Radio Zachod.

Співробітники елітного відділу поліції були помічені в якості охоронців Хілтон у першій половині жовтня. При цьому всі троє були в цивільній формі, однак при собі мали табельну зброю і не приховували своїх облич масками, що є обов'язковим для співробітників антитерористичного відомства. Крім того, поліцейські не отримали попереднього дозволу на виконання функцій охоронців зірки від свого начальства.

У поліції почали внутрішнє розслідування інциденту, за підсумками якого буде ухвалено рішення про подальшу долю тимчасових охоронців Періс Хілтон. Начальник силового відомства заявив, що швидше за все вся трійця буде звільнена.

TVM24 зазначає, що польські поліцейські нерідко підробляють охоронцями або консультантами з особистої безпеки, оскільки зарплата співробітників правоохоронних органів залишає бажати кращого. Один з офіцерів, який охороняв Періс Хілтон, заявив, що служив у поліції 18 років і зараз вважає, що не скоював ніякого правопорушення.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейських звільнять з роботи за охорону Періс Хілтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути